Kelly Clarkson fanouškům šťastnou zprávu prozradila na čtvrtečním koncertě v Los Angeles. Posléze toho ale litovala. „Tak takhle jsem to oznámit nechtěla. Tímto bych se chtěla omluvit mému manželovi. Tohle v plánu nebylo. To jsou ty hormony. Všechno je úžasné, ani mi není nevolno. Je to výhra,“ přiznala rozzářená zpěvačka.

Clarkson je krom svého hlasu proslulá bohužel také problémy s váhou. Kvůli své pěvecké kariéře drasticky zhubla, ale později zase výrazně přibrala. A tak se to stalo několikrát za sebou. Sama Kelly však tvrdí, že její váhové výkyvy jsou normální. Když v poslední době přibrala, opět se spekulovalo, že ji dostihl jojo efekt.

Zpěvačka se proslavila v roce 2002 díky soutěži American Idol, kterou suverénně vyhrála. Kelly je od roku 2013 provdaná za Brandona Blackstocka a minulý rok v červnu se jim narodila dcera River Rose. O minulých Vánocích médii prolétla zpráva, že ji manžel podvádí. Kelly však označila tyto zprávy za pomluvy a na svém Twitteru napsala, že jim to skvěle klape.

Fotogalerie
7 fotografií