Černobílá fotografie Sharon Stone, na níž je zcela nahá, se objeví na titulní straně amerického časopisu Harper´s Bazaar v listopadu. Sharon je na snímku oděná jen do luxusních lodiček a drahých diamantů.

I když má výstavní postavu, přiznala, že měla obavy se před objektivem svléknout úplně donaha. Je si prý vědoma, že její zadeček už nevypadá tak jako před lety.

Ale nesnažím se vypadat nejlépe na celém světě. V určitém okamžiku se sami sebe začnete ptát: Co je opravdu sexy? Není to jen vytahování vašich prsou. Je to o tom, že se bavíte a máte se natolik ráda, že se vám líbí osoba, kterou jste. Kdybych věřila, že sexy bylo to, kým jsem se snažila být, když jsem dělala Základní instinkt, pak bychom to dnes všichni měli těžké,“ řekla herečka.

Je až k neuvěření, že taková sexbomba je po rozchodu s modelem Martinem Micou (27), mladším o 30 let, stále sama. „Je to tak hloupé. Nevím, co mám dělat. Drze občas flirtuji, ale myslím, že muži si neuvědomují, že flirtuji. Říkají si: Ona je tak vtipná! Ale jestli víte o někom dospělém, kdo by mě chtěl pozvat na schůzku, zavolejte do Harper’s Bazaar,“ vtipkovala Stone, která se novému vztahu nebrání.

Fotogalerie
9 fotografií