K Davenportovu krvavému běsnění došlo v neděli nad ránem ve Washington Heights. Svědci byli zděšení, když viděli sjetého rádoby rapera, jak bodá do bezvládného těla své přítelkyně. Podle všeho to muž přehnal s kokainem a alkoholem. Výsledek byl fatální…

Soused George Hudacko (65) vše viděl ze svého okna. Ve tři ráno přivolal policii. Podle jeho svědectví Davenport křičel: „Zmizte, ďáblové. Ve jménu Ježíše Krista, vyháním vás ven.“ Policie se tak domnívá, že se muž s bohatou kriminální minulostí, která čítá převážně drogové zločiny, pokusil ze své přítelkyně pod vlivem vymítat ďábla.

Davenport nyní podstupuje psychiatrická vyšetření, aby se ukázalo, nakolik je příčetný. Podle Raye Roasria, který tvrdí, že je jeho nejlepší přítel, byl prý Davenport v poslední době šťastnější než kdykoliv předtím. Dokonce si prý s párem a dalšími přáteli vyrazil v sobotu ven a nic nenasvědčovalo tomu, že by se schylovalo k vraždě.

Spal herec s obětí?

E'Dena Hines (†33) byla vnučkou Jeanette Adair Bradshaw, první manželky Morgana Freemana. Pro herce tak nebyla pokrevní příbuznou, ale nevlastní vnučkou. Vztah ale měli blízký. V hollywoodském zákulisí se šuškalo, že má Freeman s Hines poměr, a to docela dlouhou dobu. Incest by to sice nebyl, ale nemorální věc ano.

Ať už mezi nimi něco bylo, nebo ne, herec nyní prožívá ohromnou bolest. „Svět se nikdy nedozví o jejím talentu a o tom, kolik toho mohla dát,“ prohlásil Freeman s tím, že děkuje za všechnu lásku a podporu, kterou mu nyní, v čas nejhorší, okolí poskytuje.

Fotogalerie
6 fotografií