Americký magazín National Enquirer otiskl fotografii Angeliny Jolie z její červencové návštěvy v Barmě. Herečku vyfotili zrovna ve chvíli, kdy měla před sebou nataženou kostnatou ruku, která vyděsila celý svět.

Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že herečka si zahrává se životem. Podle magazínu Angelina trpí anorexií a onemocněla rakovinou i přesto, že v nedávné době podstoupila odstranění nejen obou ňader, ale také vaječníků.

Odmítá jíst a zhubla na 37 kilogramů. Její stav je natolik vážný, že její muž a děti se bojí, aby tímto tempem za pár let nezemřela,“ cituje magazín svůj zdroj. Děti se prý dokonce Brada Pitta už ptaly, jestli jejich matka umírá. 

Pravda je ovšem taková, že si Američané šokující informaci trošku přibarvili po svém. Portál GossipCop, který ověřuje pravdivost zpráv, kontaktoval hereččino okolí, které potvrdilo, že Angelina je naprosto v pořádku.

Svědčí o tom i ostatní dostupné fotografie z její cesty na jihovýchodní pobřeží Asie. Na těchto snímcích je sice velmi hubená, ale rozhodně není smrtelně vyzáblá.

Fotogalerie
12 fotografií