Hlavní žalobkyně, Shahista Lalani, pracovala pro společnost dvojčat pět měsíců jako designérka. Podle jejích slov byl zlomový moment, kdy kvůli dehydrataci skončila v nemocnici – pracovala 50 hodin týdně.

Lalani prý viděla své kolegy, neplacené stážisty, jak pláčou, když museli vykonávat podřadné práce a běhat pro kafe. Kdo je za to vlastně zodpovědný? A věděly o tom vůbec Ashley a Mary-Kate?

Přestože se teď se společností soudí řada zaměstnanců kvůli údajnému nevyplácení platů, Olsen's Dualstar Enterteinment Group má jmění v hodnotě několika miliard dolarů. Firma produkuje videa, vydává knihy, prodává kosmetiku, vlasovou kosmetiku a oblečení.

Její mluvčí ale pro server DailyMail.co.uk všechna obvinění vehementně popřel. Na čí straně je pravda, se tak zřejmě dozvíme až po zvážení všech důkazů a výpovědí a vynesení rozsudku.

Soukromé jmění dvojčat se po sečtení odhaduje na 300 milionů eur. I to může být spolu se zisky společnosti lákadlo, na které mohou zaměstnanci slyšet. Jak vysoké odškodné by v případě úspěchu asi vysoudili?

Fotogalerie
4 fotografie