Ben Affleck s manželkou Jennifer Garner 30. června oznámili rozvod po deseti letech manželství. Brzy nato se ukázalo, že za jejich náhlým rozchodem bude třetí osoba, bývalá chůva jejich dětí Violet (9), Seraphiny (6) a Samuela (3) Christine.

Affleck sice stále milostný poměr s Christine popírá, ovšem tajné schůzky při měsíčku a Benův zářivý úsměv vypovídají o opaku. Fotografie ze 17. července zachycují Christine Ouzounian, jak pozdě v noci navštívila svého milence v jeho domě v L.A.

Herec na snímcích vychází z domu a radostně přijíždějící Christine vítá. Pak spolu chvíli vedle auta mluví a smějí se, zatímco mladá blondýnka předává Affleckovi jakýsi balíček. Tato noční schůzka se přitom odehrála dva týdny poté, co byla Christine z pozice chůvy propuštěna. Jennifer ji zřejmě podezírala právem. Nyní je jeho zradou prý natolik znechucena, že s ním odmítá komunikovat o čemkoli jiném než o dětech.

Herečka ale nemá zrovna moc času na úvahy o soukromém životě, jelikož právě v Atlantě natáčí film Miracles From Heaven (Zázraky z nebe). Ben Affleck mezitím vyklidil pole a odjel do svého plantážnického domu blízko Savannah v Georgii. Jeho milenka si právě užívá volna v elegantním hotelu Bel-Air v Beverly Hills.

Podle zahraničních médií je v hotelu a většinu času tráví poleháváním u bazénu, opalováním se a popíjením koktejlů se svou kamarádkou. „Christine nonstop volá a esemeskuje Benovi,“ práskla prý časopisu In Touch kamarádka.

Jak si může ale dovolit pobyt v hotelu, kde se za noc platí kolem 1000–1500 dolarů? Její účty a veškeré další výdaje má prý platit právě její slavný miláček Ben Affleck. „Dal jí i peníze na utrácení, asi na další tři měsíce,“ uvedla Christinina kamarádka pro In Touch.

Ben jí možná chce jen tímto způsobem zpříjemnit těžké časy, kdy bývalou chůvu na každém kroku pronásledují paparazzi. Také ale zřejmě příliš netouží po tom, aby jeho milenka novinářům poskytla nějaký rozhovor. Filmová hvězda měla prý dokonce blondýnku požádat, aby o jejich vztahu pomlčela. Teď, když už pro jeho rodinu nepracuje, ji totiž neváže smlouva mlčenlivosti, kterou s manželi při nástupu podepsala.

Fotogalerie
16 fotografií