Rodina zesnulé Bobbi Kristiny dívku ani nepohřbila a už se začíná prát o její pozůstalost. Po dívce zůstalo dědictví v hodnotě 500 milionů korun, ale peníze nebyly jedinou příčinou bouřlivé hádky, která se rozhostila během smutečního obřadu. 

Důvodem rozepří se také stal způsob rozloučení s jedinou dcerou Whitney Houston. Tu posledního lednového dne našli obličejem dolů ve vaně v bytě, který sdílela se svým přítelem Nickem Gordonem (25).

Ten ani nebyl na pohřeb pozván. Policie ho chvíli podezřívala z její vraždy. Blízcí kamarádi totiž vypověděli, že Nicka viděli, jak utírá krvavé stopy, a už v minulosti byl obžalovaný z fyzického napadení mladé dívky.

Hádku rozpoutala Bobbiina teta Leolah Brown, která byla dokonce vykázána ze smuteční místnosti. Když měla druhá teta Bobbi Kristiny Pat Houston smuteční proslov, Leolah ji několikrát slovně napadla, a tak ji blízký přítel rodiny Tyler Perry z obřadní místnosti vyvedl.

Ještě když opouštěla kostel svatého Jakuba, nešetřila nadávkami. Druhou tetu, dvaadvacetiletou Pat, nazvala falešnicí a podvodnicí. 

„Whitney tě bude pronásledovat ze záhrobí. Tohle není konec. Mám důkazy, co jsi zač, Pat! Tohle bude ještě dlouhý proces!“ křičela rozzuřená sestra Bobbyho Browna.

Když se po chvíli Leolah uklidnila, dodala: „Bobbi bude navždy v mých vzpomínkách, v mém srdci. To, co se jí stalo, je strašlivé.“

Pak se vyhoštěná teta vrátila ke kostelu se slovy: Bobbi Kristině se dostane spravedlnosti. Pohřeb byl krásný, dokud Pat nezačala mluvit. Ale tohle není konec, teď to teprve začalo. Pat pro Bobbi nic neznamenala, ona není její příbuzná.“ Tak to vypadá, že další bouřlivé hádky rodinu teprve čekají.

Fotogalerie
14 fotografií