Informaci přinesl americký magazín Us Weekly, kterému románek potvrdilo prý několik zdrojů z okolí zamilovaného párečku. Christine Ouzonian (28) začala pro Affleckovu rodinu pracovat letos na jaře jako chůva jejich tří dětí – Violet (9), Seraphiny (6) a Samuela (3).

Profesionální vztah s otcem od rodiny prý ale brzy přerostl v něco víc. "Začali spolu trávit čas i bez dětí a přitom spolu okatě flirtovali," popsal kamarád chůvy. Když se Jennifer Garner o románku dozvěděla, vyrazila prý chlípnou chůvu ihned z domu. Lásce ale neporučíš, a tak se prý páreček schází dál. "Ona tvrdí, že Ben ji má opravdu rád. Říká, že je mezi nimi opravdová láska," potvrdil kamarád.

Ben Affleck a Jennifer Garner jsou uprostřed rozvodového řízení. Spolu byli od roku 2001. Natáčeli spolu Pearl Harbor a poté snímek Daredevil. Po roce chození se bez velkých divadélek vzali a během manželství se jim narodily dcery Violet a Seraphina a syn Samuel. Manželé shromáždili společný majetek v hodnotě 150 milionů dolarů. Ten také bude předmětem rozvodového řízení společně s rozdělením výchovy společných dětí.

Fotogalerie
7 fotografií