Krissy byla a je anděl. Jsem naprosto prázdný v tuto chvíli. Moje rodina musí najít cestu, jak žít s jejím duchem a uctívat její památku. Naše ztráta je nepředstavitelná,“ vzkázal Bobby Brown přes svého právníka.

Zároveň poděkoval všem, kteří drželi jeho dceři palce, aby se uzdravila. „Děkujeme všem za modlitby za Krissy a naši rodinu, během toho, co truchlíme za moji malou holčičku,“ prohlásil Brown.

Pohřeb Bobbi Kristiny proběhne tento čtvrtek v Atlantě. Po zesnulé budou dědit příbuzní vysokou sumu. Po smrti Whitney Houston měla její dcera zdědit v přepočtu půl miliardy korun. Bobbi Kristina získala z této sumy 10 % jako dárek k 21. narozeninám.

Další velká suma měla přistát na účtu začínající zpěvačky o 25. narozeninách. Těch se ale nedožila. Zbytek peněz se tak rozdělí mezi příbuzné, které Whitney označila v závěti jako další dědice. Jedná se o babičku Bobbi Kristiny Cissy a její strýce Michaela a Garyho.

Ve smlouvě je jmenován i exmanžel Whitney Bobby Brown, ale pouze v pracovní verzi, která byla sepsána ještě před rozvodem. Podle právníků tak muž, který svou ženu často bil a zásoboval drogami, nebude mít na žádné peníze nárok.

Stejně tak nedostane nic dlouholetý přítel Bobbi Brown, průšvihář Nick Gordon (25). Právě na něj se zaměří vyšetřování záhadné smrti jeho lásky. Označen je jako osoba zájmu, což na něj sice přímo neukazuje jako na vraha, ale vyložit si to lze jako zdvižený varovný prst.

Pitva Bobbi Brown však podle serveru TMZ.com na žádný násilný trestný čin nepoukázala. Přesto se však spekuluje, že před příjezdem záchranářů Gordon uklízel z místa vany krvavé skvrny. Nikdy však nešlo o podloženou zprávu.

Tragicky zesnulá byla před půl rokem nalezena bezvládná ve vaně. Lékaři pak rodinu postupně připravovali na to, že Bobbi Kristinu již nedokážou zachránit. Vana se přitom stala osudnou i Whitney, která v ní utonula po silném koktejlu alkoholu a drog.

Fotogalerie
9 fotografií