Lorenzova dcera Shayne minulý rok při mimoděložním těhotenství přišla o vysněné druhé děťátko a málem i o svůj život. Doktoři jí poté oznámili, že děti už mít nemůže. „Když jsem zjistila, že už nikdy nebudu mít děti, křičela jsem z plných plic. Zhroutil se mi svět. Byla to nejhorší chvíle mého života,“ přiznala Shayne týdeníku Closer Weekly.

V tu chvíli nešťastné dceři nabídl pomoc její táta s manželkou Shawnou. Nevlastní matka Shayne nabídla, že pro ni dítě odnosí. Novorozený chlapec dostal jméno Lyon Lamas-Richie. Kuriózní je fakt, že Lorenzova manželka je o rok mladší než jeho dcera Shayne. Zřejmě to ale obě ženy ještě více sblížilo. „Shawna pro mě není jen nevlastní matka, je to moje spřízněná duše. Je to anděl, který je požehnáním pro celou mou rodinu, včetně táty,“ rozplývala se Shayne.

Shawna se na sociální síti svěřila, že to pro Shayne udělala moc ráda. S Lorenzem mají dohromady šest dětí z předchozích vztahů a žádné další společné prý už neplánují. „Výchova našich holčiček je pro nás až až. Těšíme se, až dospějí a my budeme mít více času na naše záliby, hlavně cestování,“ vysvětluje.

Fotogalerie
10 fotografií