Ve středu přijel k hospici v Atlantě, kde rodina nechávala dožít Bobbi Kristinu, pohřební vůz. Krátce předtím byl u zadního vstupu vztyčen altán s bočnicemi, který posléze zakrýval pohled na zřízence, kteří do vozu něco nakládali. Všichni se teď ptají, zda pohřebáci z hospice odváželi tělo dcery Whitney Houston.

Rodina totiž špatnou zprávu očekávala každým dnem. Bobbi prý nevykazovala téměř žádné známky života a její životní funkce se zhoršovaly. Podle zdroje z rodinného okruhu se blízcí snažili zajistit, aby do médií neunikly fotografie, až ji bude převážet pohřební služba.

Vše tak nasvědčuje tomu, že Bobbi Kristina boj o život prohrála. Nikdo z rodiny zatím smutnou zprávu nepotvrdil. Do hospice ale krátce poté přijeli detektivové. Ti nejspíš vyšetřují, zda se na tragickém osudu Bobbi Kristiny nepřičinil její milenec Nick Gordon. Podle kamarádů totiž Nick Bobbi okrádal, bil a držel ji na drogách.

Bobbi byla už od ledna v kómatu poté, co byla nalezena ve vaně plné vody v bezvědomí. Stejně jako dříve její matka. Lékaři dceři Whitney Houston nedávali šanci na uzdravení. Rodina Bobbi plánuje pohřbít do hrobu vedle její matky.

Fotogalerie
13 fotografií