Jennie se s Davidem seznámila loni na podzim prostřednictvím rande naslepo. Ani jeden se ale v tu chvíli na vážnou známost necítil, a tak málem z velké lásky nic nebylo. „Nic jsem v tu chvíli nehledala, ve skutečnosti se mně ani jemu na rande nechtělo. Nakonec jsme šli na dvojité rande naslepo s jeho kamarádem, ale málem z toho nic nebylo. On byl vysoký, moc pěkný a dokonalý a já si pomyslela, že přesně tohle teď nechci,“ popsala herečka, jak k seznámení došlo. Ještě téhož večera ale Jennie naštěstí odhodila zábrany a uvědomila si, že David je chlap, se kterým chce strávit zbytek života.

Letos v dubnu pak David Jennie požádal o ruku a v červnu se vzali. Svatba proběhla na hereččině ranči v kalifornském Los Olivos. Pozvána byla jen rodina a blízcí přátelé. „Byl to dokonalý večer,“ řekl šťastný páreček novomanželů magazínu People. Za družičky šly herečce nejspíš její tři dcerky.

Vzhledem k tomu, že se nejednalo o hereččinu první svatbu, zvolila modrofialkové šaty s květinami. Po boku svého mladého snoubence Garth trochu přibrala. Ale i tak vypadala ve svůj svatební den šťastně. Ukáply i nějaké ty slzičky dojetí.  

Herečce všichni přejí do třetice všeho nejlepšího, Jennie už totiž dvakrát vdaná byla. První manželství s Danielem Clarkem vydrželo jen dva roky. S druhým manželem, hercem Peterem Facinelli, se pak rozvedla v roce 2013 po dvanáctiletém vztahu, ze kterého vzešly tři dcery, Luca (1997), Lola (2002) a Fiona (2006).

Jennie proslavila její role Kelly Taylor v seriálu Beverly Hills 90210, naposledy na sebe upozornila televizní show, která sledovala, jak si tato „obyčejná žena se třemi dětmi“ renovuje svůj vysněný dům v Hollywood Hills.

Fotogalerie
16 fotografií