Vtípek, který si egyptský herec Ramez Galal vymyslel na Paris Hilton, patřil určitě mezi ty ostřejší. Přesvědčil ji totiž, aby si myslela, že se odehrává její poslední minutka. Letadlo, ve kterém spolu letěli, totiž začalo zničehonic padat.

Galal s Paris a několika dalšími lidmi nasedli do letadla, aby si udělali okružní prohlídku kolem města. Krátce po vzlétnutí ale letadlo začalo padat, vypadly motory a přes celou kabinu se ozýval alarm. Všichni ječeli a Paris křičela: „Co se to děje?“

Extrémně vystresovaná Hilton se snažila získat informaci, co se s letadlem stalo, ale odpovědi se jí nedostalo. Jen panického křiku. Po pár minutách se otevřely dveře letadla a lidé začali skákat ven s padáky. „Já nechci skočit! Já nevyskočím,“ křičela Paris. Letadlo ale nakonec bezpečně přistálo.

Herec se po přistání přiznal, že to byl vtip. Paris to zpočátku nechtělo dojít. Ale pak řekla pouhé „Já tě zabiju!“ Pak se ale zkoncentrovala a zase to byla ta stará veselá Paris Hilton. „To je určitě to nejšílenější, co jsem kdy zažila,“ uvedla Hilton, hned jak se zklidnila. 

Fotogalerie
6 fotografií