Amerického herce načapali ve středu paparazzi na nákupu v obchodním centru v Malibu potraviny. Někdejší MacGyver pro potraviny vyrazil jen ve světlé vytahané mikině a modrých teplácích. Na krku měl pak také pověšené dioptrické brýle.

Bujnou světle hnědou hřívu, jakou v seriálu měl, již dávno vyměnil za kratší sestřih a na šediny jsme si už také zvykli ze seriálu Hvězdná brána. Jenže za poslední roky herec navíc dost přibral a nyní si také nechává narůst knírek, takže by v něm bývalou seriálovou hvězdu poznal asi jen málokdo.

Dobrou náladu ale zřejmě Anderson neztrácí ani po šedesátce, protože když si všiml, že ho někdo fotí, zářivě se usmál a dokonce i fotografům zamával.

Richard Dean Anderson začínal hereckou kariéru pětiletým účinkováním v americké soap opeře General Hospital (Všeobecná nemocnice), nejvíce se ale zapsal do srdcí diváků jako Angus MacGyver, specialista na náročné úkoly, který je schopný se dostat z jakékoliv nebezpečné situace jen s pomocí zcela obyčejných předmětů.

Po skončení tohoto dobrodružného seriálu si ho zamilovali i fanoušci sci-fi jako kapitána a později generála Jacka O'Neilla, který zachraňoval spolu se svým týmem svět před útoky zlých mimozemšťanů.

Anderson je věčným starým mládencem, ale radost mu ve stáří dělá jeho dcera Wylie (16), která koketuje s herectvím a zahrála si například v seriálu Vychovávat Hope.

Fotogalerie
13 fotografií