Carl McCoid má na sobě celkem 29 tetování. Všechna jsou nějak spojená se zpěvačkou Miley Cyrus. Buď se jedná o její podobizny, nápisy s jejím jménem, nebo úryvky z písní. McCoid dokonce pojmenoval podle Miley Cyrus jednu ze svých dcer.

Teď se ale rozhodl všech tetování zbavit. Miley totiž v jednom z rozhovorů uvedla, že jsou jeho tetování hnusná a děsivá. První tetování si nechal udělat v roce 2010 a celkově za ně utratil přepočtu 84 tisíc korun. „Nikdy jsem nemyslel, že bych je chtěl někdy odstranit,“ uvedl posedlý fanoušek. „Existuje chlápek, který drží rekord v počtu tetování mého portrétu. Má jich asi 18 a jsou vážně hnusná,“ uvedla zpěvačka v jednom rozhovoru pro americká média.

Svobodného McAvoida si zpěvačka také zablokovala na Twitteru, kvůli tomu, že jeho posedlost přesahovala meze a Cyrus obtěžovala. V Americe byl označen za stalkera.

Po tom, co Cyrus řekla v médiích, se mu ale rozsvítilo. „Když uvedla, že moje tetování jsou strašidelná, uvědomil jsem si, že je nenávidím,“ řekl posedlý fanoušek. Rozhodl se, že zatím tři z nich nechá odstranit laserem. Třeba mu to pomůže najít přítelkyni. 

Fotogalerie
17 fotografií