Šílený Max: Zběsilá cesta stále patří k nejžádanějším filmům v českých kinech, a i to více než tři týdny po premiéře. O uplynulém víkendu ho zhlédlo 13 774 diváků. Celkem jich má film na kontě už 106 084, což znamená úctyhodný výdělek 15 743 664 korun. Distributor si tak mne ruce. Čeští diváci jsou přitom také nadšení.

Film chválí nejenom na sociálních sítích, ale i na portálu csfd.cz. Tam má v současnosti hodnocení 89 %, což snímku vyneslo 53. příčku v žebříčku nejlepších filmů. I sám majitel portálu Martin Pomothy udělil snímku čtyři hvězdy. „Hyperstylová non-stop akční jízda s úžasným drajvem a předstíraným obsahem,“ ohodnotil film.

Video
Video se připravuje ...

Trailer ke snímku Šílený Max: Zběsilá cesta Warner Bros.

Kromě hollywoodského obsazení v čele s Tomem Hardym a krátkovlasou Charlize Theron se ve filmu objevuje celá řada světových topmodelek. Blonďatá kráska Rosie Huntington-Whiteley natřásala své pozadí již ve třetích Transformerech a jak se zdá, na stříbrném plátně se jí zalíbilo.

I Zoë Kravitz, dcera slavného muzikanta Lennyho Kravitze, opustila módní molo a vrhla se do světa filmu. Vidět jsme ji mohli ve sci-fi pecce X-Men: První třída a jak se podle Šíleného Maxe zdá, science fiction jí učarovalo.

I další modelka z filmu má slavného rodiče. Svůdná zrzka Riley Keough je dcerou Lisy Marie Presley. Výčet krásných těl v Šíleném Maxovi ale nekončí. Sice ušmudlanou, ale stále sexy můžeme ve filmu vidět i blonďatou krásku Abbey Lee Kershaw nebo brunetku Courtney Eaton.

Fotogalerie
15 fotografií