Kim Kardashian si novinku nechala na samý konec nejnovějšího dílu show Keeping Up With The Kardashian. Oznámila to v upoutávce na zbytek dílů aktuální sezóny. Je to skoro přesně na den rok, kdy se Kim provdala za slavného hudebníka a nyní už i módního návrháře.

Zprávu o těhotenství se Kim dověděla u svého gynekologa, do jehož ordinace a přímo k vyšetření ji následovala kamera s celým štábem, a pak ji nadšeně oznámila své sestře Khloe. „Právě jsem se dověděla výsledky krevních testů. Jsem těhotná!“ říká Khloe, která je z novinky nejprve překvapená, ale vzápětí hned nadšená.

Není jasné, jak dlouho je Kim v jiném stavu. Reakce sestry Khloe však napovídá, že by mohlo jít o velmi čerstvou novinku. Na zprávu hned na Twitteru reagovala matka slavných Kardashianek Kris Jenner. „Gratuluju, nemůžu se dočkat, až tu ten nový prcek bude. Jsem za vás tak šťastná,“ napsala vzkaz pro Kim a jejího manžela, rappera Kanyeho Westa.

Kim a Kanye spolu mají už skoro dvouletou dceru North, která se tak brzy stane velkou ségrou. Už teď je jasné, že se své nové role zhostí skvěle. Vždyť ještě neuměla chodit a už z ní byla máminým přičiněním módní ikona.

Fotogalerie
15 fotografií