Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Akné je špatné: 10 celebrit, které dávají maskérkám nejvíce zabrat!

  • 25. května 2015 | 05:19

    Ani světovým celebritám se nevyhýbají problémy s pletí. To, že na večírcích, ve filmech nebo na pódiích vypadají vždy bezchybně, není díky genetice nebo díky štěstí. Můžou za to stylisté a maskéři, kteří se na některých z nich dost nadřou. V galerii najdete deset celebrit, jejichž obličej s akné dá maskérkám nejvíc zabrat.

  • Tori Spelling

    Donna z Beverly Hills, herečka Tori Spelling (42), se stará o čtyři děti a manžela nevěrníka. Je možné, že se stres podepisuje i na její tváři?

    Tori Spelling
    Autor: Profimedia


  • Cameron Diaz

    Herečka Cameron Diaz (42) se bohužel také nevyhnula problémům s pletí. Na její tváře maskérky zřejmě musí vypotřebovat mnoho make-upu, v televizi totiž vypadá vždycky bezchybně.

    Cameron Diaz
    Autor: Profimedia

  • Miley Cyrus

    Mladá rebelka Miley Cyrus (22) také trpí problémovou pletí. Ale Miley je ještě mladá. Třeba u ní ještě doznívá puberta a časem se její tváře ještě spraví.

    Miley Cyrus
    Autor: Profimedia

  • Katy Perry

    Zpěvačka Katy Perry (30) začala trpět akné kvůli špatnému životnímu stylu a nedostatku spánku. Bojuje proti němu pomocí různých kosmetických značek a snaží se dodržovat správnou životosprávu. Zřejmě to ale zatím moc nepomáhá.

    Katy Perry
    Autor: Profimedia

  • Mila Kunis

    Novopečená maminka Mila Kunis (31) měla problémy s pletí odjakživa. V průběhu těhotenství se ale stav její pleti zhoršil. Teď po porodu se opět snaží dostat do těla vitaminy a látky, které by její pleti pomohly se zlepšit.

    Mila Kunis
    Autor: Profimedia

  • Kristen Bell

    Herečka Kristen Bell (34) chodí ráda bez make-upu. I když její póry mohou často dýchat a nejsou zalepené tunou make-upu, stejně herečku moc neposlouchají.

    Kristen Bell
    Autor: Profimedia

  • Kate Moss

    Pleť modelky a věčné pařmenky Kate Moss (41) je hodně zatížena jejím životním stylem. Britská pařmenka se netají tím, že si ráda vypije a zadivočí v baru, ze kterého pak nemůže odejít po svých. To všechno se pak promítá na jejích tvářích.

    Kate Moss
    Autor: Profimedia

  • Olivia Wilde

    Asistentka Dr.House, kterou hraje Olivia Wilde (31), měla v seriálu vždy bezchybný obličej. V reálu tomu tak ale není. Možná by mohla vyhledat opravdového Dr. House a nechat si předepsat něco, co by ji jejího akné zbavilo.

    Olivia Wilde
    Autor: Profimedia

  • Lorde

    Mladou zpěvačku Lorde (18) také trápí akné. Naštěstí z ní její maskérky vždy udělají na vystoupení krásku bez jediného kazu. A její hlas malý problém s akné stoprocentně kompenzuje.

    Lorde
    Autor: Profimedia

  • Britney Spears

    Zpěvačka Britney Spears (33) je oříškem nejenom pro maskéry, ale i pro stylisty. I když se v poslední době dostala do formy, její parametry nejsou pořád ideální. Před každým vystoupením tedy nenastupují jenom maskéři, ale i stylisté, kteří ji aranžují do jejích sexy kostýmů. Ve srovnání s tím musí být zakrývání akné sranda. 

    Britney Spears
    Autor: Profimedia

Autor: venu
Klíčová slova:  celebrity, akné
Diskuse ke článku
.