Akce se zúčastnilo mnoho světových celebrit. Mezi nimi nemohly chybět ani supermodelky. Českou republiku hrdě reprezentovaly hned tři z nich. Karolína Kurková, Eva Herzigová a Petra Němcová, které tentokrát nevypadlo ani jedno prso. Její šaty totiž konečně neměly nebezpečný výstřih.

Karolina Kurková byla, jako obvykle, za ozdobu večírku. Společně s kolegyněmi, ruskou modelkou Irinou Shayk, brazilskou modelkou Adrianou Limou a dalšími, to rozjela na pódiu a ukázala, že stále patří mezi modelkovskou špičku. Následoval tanec s ostatními modelkami na pódiu, kde se Kurková skvěle bavila.

Petra Němcová sice tentokrát zvolila cudnější model než v předchozích dnech, ale i tak se dokázala odvázat. S kamarádkami z branže, mezi které patřila i Kendall Jenner, sestra Kim Kardashian, vesele pózovala fotografům. Její dobrá nálada byla zkrátka nakažlivá. Společnost na afterparty jí dělal herec Chris Tucker, který jí v tancování zdárně sekundoval.

Eva Herzigová se objevila u pultíku s hercem Johnem C. Reillym, s nímž se stala zpestřením slavnostního večera. Krásná Eva rozdávala úsměvy na všechny strany a překypovala dobrou náladou.

Na akci nechyběl ani Leonardo DiCaprio, který se vrátil z výletu na jachtě podél francouzského pobřeží, zpěvačka Rita Ora, která to rozjížděla na parketu s hercem Jakem Gyllenhaalem, nebo dědička hotelů Paris Hilton.

 

Fotogalerie
17 fotografií