Johnny Depp, který se opět vrátil k roli svérázného piráta Jacka Sparrowa, měl točit na Zlatém pobřeží ve státě Queensland, ale ve středu večer z natáčení odešel. "Vrací se do Států prvním soukromým charterovým letem, který bude moct sehnat," uvedl zdroj z produkčního týmu, který si nepřál být jmenován.

Podle australského deníku Gold Coast Bulletin se Depp a jeho manželka, se kterou se oženil před třemi měsíci, neustále hádali. Americké internetové stránky věnující se celebritám už dříve napsaly, že štáb Amber Heard vyzval, aby opustila natáčení, protože jejich hádky ho narušují.

Předpokládá se, že Amber odletěla do Spojených států minulý týden se dvěma psy, kteří museli Austrálii opustit, protože nepodstoupili povinnou karanténu. Jinak australské úřady hrozily jejich utracením. Pár přivezl dva teriéry jménem Boo a Pistol do Austrálie na palubě svého soukromého letadla.

Pokud Depp z Austrálie skutečně odletěl, bude to pro film studia Disney nazvaný Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Piráti z Karibiku: Mrtví muži nemluví), znamenat další zásadní problém. Film je už nyní pozadu s natáčením poté, co si Depp zranil ruku a v březnu se vrátil do USA, aby se zotavil.

Fotogalerie
9 fotografií