Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na čem jsou závislí? 9 hvězd, které trpí úchylkami!

  • 15. května 2015 | 18:36

    I když každá celebrita má (nebo měla) svou profesionální masku pro veřejnost, pořád se pod ní ukrývají obyčejní lidé. A například úchylkami mezi nimi trpí kdekdo. Rozhodně nejsou žádnou výjimkou.

  • Wolfgang Amadeus Mozart

    Slavný hudební skladatel nevynikal pouze ve skládání hudby. Také projevil talent pro psaní dopisů. A to dost nevšedních. Když psal své manželce nebo sestřenici, používal trochu nevhodný slovník; byl totiž posedlý vulgarismy a cítil silné nutkání je používat při každé příležitosti. Tato choroba se nazývá Tourettův syndrom.

    W. A. Mozart
    Autor: Profimedia

  • Albert Einstein

    Matematický génius Albert Einstein byl posedlý ženami. Rozhodně nebyl vyznavačem monogamního partnerství. Jeho první žena mu porodila tři děti. Rodinné povinnosti ho ale moc nezajímaly, a tak se manželství rozpadlo a Albertova náruč se otevřela novým ženám a zkušenostem. Nakonec si vzal svou sestřenici.

    Einstein byl dvakrát ženatý.
    Autor: profimedia.cz

  • Charlie Sheen

    Herec Charlie Sheen (49) je známý pro své alkoholické a drogové excesy. Kvůli těmto problémům byl vyhozen ze seriálu Dva a půl chlapa, kde hrál postavu Charlieho Harpera. Ten byl posedlý ženami. A postava se od reálné osoby Sheena ve skutečnosti příliš nelišila.

    Charlie Sheen
    Autor: Profimedia

  • Marilyn Manson

    Zpěváka Marilyn Mansona (46) asi není potřeba nějak představovat. Jeho vizáž ovlivnila nenávist vůči církvi, kterou začal pociťovat už v dětství. Jeho rodiče byli totiž silně věřící a v malém synovi začali pomocí víry rozdmýchávat strach ze Satana. V posedlosti tímto tématem pak zpěvák zcela změnil svou podobu a chování.

    Marilyn Manson
    Autor: Profimedia

  • Angelina Jolie

    Když byla Angelina (39) vdaná za Billyho Boba Thorntona, oddávala se s ním sadomasochistickým hrátkám. Dokonce se přiznala, že si na S&M hrátkách ráda ulítává. Při sexu se oba navzájem řezali noži a pili svou krev. Těžko si představit, jak to samé dělá se svým nynějším manželem Bradem Pittem. Ale kdo ví.

    Angelina Jolie
    Autor: Profimedia

  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson (30) vypadá jako nevinná blondýnka, ale opak je pravdou. Tato hollywoodská kráska měla dříve problémy s držením svých vášní v mezích. Přiznala, že mívala sex s lidmi, které viděla poprvé, a byla na tom v podstatě závislá. Jednou takhle „přepadla“ svého kolegu Benicia del Toro ve výtahu hned po prvním natáčecím dnu.

    Scarlett Johansson
    Autor: Profimedia

  • Robert Pattinson

    Herec Robert Pattinson (29), který ztvárnil slavného upíra Edwarda, sice není závislý na popíjení krve, ale neodpustí si denně vypít aspoň třicet plechovek coca-coly. Asi se hodně věnuje sportu, protože obrovské množství cukru se na jeho postavě zatím nepodepisuje.

    Robert Pattinson
    Autor: Profimedia

  • David Beckham

    Fotbalista David Beckham (40) trpí obsedantně kompulzivní poruchou. To znamená, že nesnáší chaos nebo nepořádek. Vše musí mít srovnané v řadě nebo aspoň po párech. Pokud mu někdo jeho systém naruší, je schopen agresivně vyletět. 

    David Beckham
    Autor: Profimedia

  • Cameron Diaz

    Hollywoodská herečka Cameron Diaz (42) také trpí obsedantně kompulzivní poruchou, ale trochu jinak. Je posedlá čistotou. Je schopná mýt si ruce i 50krát denně. Když musí sahat na kliku, má přímo záchvat paniky a radši čeká na místě, než někdo dveře otevře.

    Cameron Diaz
    Autor: Profimedia
     

Autor: ver
Klíčová slova:  porucha, úchylka, hollywood
Diskuse ke článku
.