Dvaatřicetiletá herečka Anne Hathaway se údajně dlouhodobě potýká s problémy s plodností. Přestože vždy hlásala, že se svým manželem Adamem Shulmanem plánují velkou rodinu, příroda jim udělala čáru přes rozpočet.

V posledním rozhovoru slavná držitelka Oscara potvrdila, že už od roku 2012, kdy si vzala svého manžela Adama, se pokouší založit rodinu. Dokonce prý o malém uzlíčku štěstí snila už od svých 16 let. Jenže i když se snaží, co jim síly stačí, dítě pořád nepřichází.

Otěhotnět byl skutečný boj. Zažili jsme velmi frustrující a srdcervoucí momenty. Myslela jsem, že jsem zdravá, a když budu jíst striktně vegansky, tak dítě přijde okamžitě,“ prohlásila jednou herečka. Jenže ani odborníci a alternativní léčba Hathaway nepomohli.

Pár se údajně myšlenky na dítě nevzdává a hodlá se uchýlit k adopci. Anne však v žádném případě nechce jít cestou Angeliny Jolie, která si osvojuje děti ze třetích zemí. Hathaway by ráda poskytla domov miminku, které se narodí v Americe. Pár už má dokonce vybrané místo, kde chce své dítě vychovávat. Vrací se zpět do rodného New Yorku.

Fotogalerie
9 fotografií