Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hollywoodští herci, kteří léta skrývali temnou rodinnou minulost!

/
  • Hollywoodští herci, kteří léta skrývali temnou rodinnou minulost!
    14. dubna 2015 ● 05:01

    Roky je vídáme na plátnech kin, v televizi, v časopisech. Většinou jsou usměvaví, plní života a baví nás do posledního dechu. Za milou tváří se však často skrývá bol a smutná minulost, která by klidně mohla být předlohou pro jejich další film.

  • 1.

    Charlize Theron (39)

    Snad jeden z nejsmutnějších příběhů, který může dítě zažít. Charlize rozhodně neprožila dětství, na které by chtěla vzpomínat. Její vlastní otec byl násilník, až to jednoho dne došlo tak daleko, že se pokusil umučit ji i její matku. Ve snaze zachránit si vlastní život a život své dcery, hereččina máma otce zabila. Theron o své rodině a dětství nikdy nemluvila, tuto smutnou událost z ní v talk show vytáhla až slavná Oprah.

    Charlize Theron
    Autor: profimedia

  • 2.

    Jack Nicholson (77)

    Osobitý herec se narodil v roce 1937 a až do svých 37 let údajně vůbec netušil, že ho vychovali nikoliv rodiče, ale prarodiče. Jeho vlastní matka ho porodila, když jí bylo 19 let. Pravdu se herec dozvěděl až díky reportérovi, který dokonce našel pravého Nicholsonova otce.

    Jack Nicholson
    Autor: Foto: profimedia.cz

  • 3.

    Tobey Maguire (39)

    Spiderman si také prožil dětství, které by nikdo nikomu nezáviděl. Jeho otec strávil dva roky za mřížemi za pokus vyloupit banku. Na obranu táty slavného herce, Vincent Maguire se totiž musel postarat nejen o svého syna, ale také o dvě další děti, které mu zanechala sestra. Ta prohrála boj s rakovinou. V nouzi poté pan Maguire vymyslel plán, že si z banky, která byla naproti jejich domu, „vypůjčí“ nějaké peníze.

    Tobey Maguire
    Autor: EPA, ČTK, profimedia.cz

  • 4.

    Christian Bale (41)

    Jako dítě cirkusačky prožil malý Christian své dětství na cestách. Do svých 15 let údajně procestoval 15 velkých evropských měst. Po rozvodu rodičů v roce 1991 se s otcem odstěhoval do Los Angeles. Což bylo pro něj jen dobře, protože jeho máma a jedna ze sester ho zřejmě neměly moc v lásce. Vše vygradovalo v roce 2008, když na známého herce ženy poslaly policii.

    Christian Bale
    Autor: Facebook

  • 5.

    Joaquin Phoenix (40)

    Phoenix, zní to jako dokonalé umělecké jméno, ale pravda je taková, že hercova rodina byla ke změně jména donucena okolnostmi. Rodiče John Lee a Arlyn Bottomovi byli součástí kultu The Children of God. V momentě, kdy vystoupili z tohoto „hnutí“, rodina si změnila jméno na Phoenix jako symbol nového začátku.

    Joaquin Phoenix
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Woody Harrelson (53)

    Herec Woody Harrelson zažil opravdu zajímavé dětství, které mohlo být předlohou pro některé jeho filmové role. Jeho otec, Charles Harrelson, byl nájemný vrah. Za zabití amerického okresního soudce Johna H. Wooda a farmáře Sama Degalia Jr. byl odsouzen a převezen do věznice s nejvyšší ostrahou. Herec údajně často otce navštěvoval. Když nastal čas otcova propuštění, starý pan Harrelson ve vězení zemřel.

    Woody Harrelson
    Autor: shutterstock.com

  • 7.

    Halle Berry (48)

    Herečka Halle Berry rovněž neprožila zrovna šťastné dětství. Jako malá byla často svědkem týrání, kdy její otec bil do krve hereččinu matku. Údajně si Halle i pamatuje, jak její máma letěla ze schodů dolů poté, co jí otec nafackoval a skopl ji.

    Halle Berry
    Autor: Profimedia.cz

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

prefikana: Rikat jak se mas nikomu nemusis, stejne ho to nezajima, to je proste jen pozdrav a ty na nej odpovis ...what's up? a nebo how are you? a ubiras se svoji cestou.

(14. 04. 2015 22:38)

prefikana: V americkych filmech? Ale filmy jsou prece jen filmy. Nemysli si, ze tady v USA ti na otazku jak se mas?, tvuj kamarad, soused, nebo nekdo s kym se dobre znas neodpovi pravdu. How are you? ...to beru jako pozdrav a odpovidam na to stejne, neboli se ptam jako ten dotycny - how are you? A jdeme dal. Nemusim tedy nikomu lhat a tvrdit, ze se mam perfektne, kdyz to tak obcas neni.

(14. 04. 2015 22:33)

japos22: Nemusíš odpovídat stereotypně - ani nemusíš brečet - jen řekni, jak se máš

(14. 04. 2015 19:15)

japos22: Ahoj amíckej blbe - tentokrát jsi opravdu zklamal - běž *** černochy

(14. 04. 2015 19:08)

xcarodejka: Diskuze by mohly být přínosem, ale jak se říká"chytrému napověz, hloupého kopni". Někteří jedinci diskuze jenom znehodnocují./ pravděpodobně stejně jako i všechno ostatní/

(14. 04. 2015 14:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy