Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zkrachovalí restauratéři: Když si celebrity otvírají prodělečný podnik!

/
  • Zkrachovalí restauratéři: Když si celebrity otvírají podnik!
    25. dubna 2015 ● 05:00

    Drž se svého kopyta! Tak tuhle radu světovým hvězdám zřejmě nikdo nedal. Přitom by jim ušetřila miliony a dobrou pověst. Jenže naivní slavní se nechali zlanařit a ve velkém začali podnikat. Bohužel si vybrali odvětví, kterému vůbec nerozuměli, a podle toho to taky dopadlo. Jejich luxusní restaurace zely prázdnotou, až nakonec museli s velkou ostudou zavřít.

  • 1.

    Jennifer Lopez (45)

    Zpěvačka, herečka, tanečnice Jennifer Lopez otevřela svou vlastní portorickou restauraci v Pasadeně v roce 2002. Kupodivu, i když jídlo nebylo valné chuti, davy lidí se každý den tlačily před vchodem. Každý chtěl ochutnat, co jí samotná JLo. Restauraci odzvonilo v roce 2008.

    Jennifer Lopez
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Kevin Costner (60)

    Herec Kevin Costner otevřel The Clubhouse přímo v srdci kalifornské Orange County v roce 1999. Byl to podnik pro milovníky dobrého jídla a golfu. Nad vodou se restaurace držela celých 10 let, než ji v roce 2009 dluhy stáhly na dno.

    Kevin Costner
    Autor: profi media.cz

  • 3.

    Britney Spears (33)

    Zpěvačka Britney Spears je snad jedinou výjimkou, která opravdu nevzdává svůj boj s konkurencí a svého prodělečného podnikání se nechce vzdát. Nejprve to byla restaurace podávající kajenské menu. Po šesti měsících podnik přešel na italskou kuchyni a prodělával 10,5 milionu korun. Britney však na hospůdku nezanevřela, jen celou restauraci přestěhovala. Pak se zase stala hrdou spolumajitelkou „karbanátkového světa“, který taky už dvakrát přestěhovala a znovu otevřela.

    Britney Spears
    Autor: Instagram/Twitter

  • 4.

    Eva Longoria (40)

    Velké oči měla i herečka Eva Longoria, která si otevřela restauraci přímo na nejznámější ulici v Las Vegas. Už od začátku podnik prodělával téměř 2 miliony měsíčně, až v roce 2011 herečka stáhla „rolety“ naposledy. Ale i tak ji tento debakl neodradil, otevřela další podnik čistě pro ženy. Steak house však měl tak veliké problémy s čistotou, že po 32 shledaných nedostatcích ho musela hygiena zavřít.

    Eva Longoria
    Autor: shutterstock.com

  • 5.

    Steven Spielberg (68)

    Dive! (Ponor), velkolepý název pro hospůdku, která byla kompletně v námořnickém stylu. Nechyběla mola, potrubí, kormidla apod. a jako třešinka na dortu zazněl každou půlhodinu zvuk sirény, který měl evokovat potápění ponorky. Restaurace postavená především na podávání mořských plodů měla úspěch, po Los Angeles ji Spielberg otevřel ještě v Las Vegas a Barceloně. Poslední „ponor“ však přišel po pěti letech provozu.

    Steven Spielberg
    Autor: ČTK, Reuters, EPA

  • 6.

    Modelky Claudia Schiffer (44), Naomi Campbell (44) a Christy Turlington (46)

    Fashion Café, luxusní podnik, které zaštítily tváře topmodelek. Jenže slavné jméno nestačí, holky totiž zapomněly na to, že do restaurace se člověk chodí najíst. Poté, co tento podnik navštívil slavný kritik z New York Times a po hodině čekání dostal téměř nepoživatelný oběd, byl osud „prestižního café“ zpečetěn.

    Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Hulk Hogan (61)

    I drsňák a bývalý wrestler Hulk Hogan dostal úžasný nápad a otevřel si „Pastamania“. Špagety, penne nebo tagliatelle na různé způsoby, samozřejmě skryté pod „promyšlenými“ názvy odkazujícími na jméno majitele však úspěch nezaznamenaly. Hulk do roka restauraci zavřel.

    Hulk Hogan
    Autor: profimedia.cz

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

ivoadler:  Takoví blbci se najdou i u nás. Stačí jeden příklad: Pizinger a Básiková. Když ony si hvězdy myslí, že se tam dojdou najíst, protože sami nevaří a ještě si odtud odnesou peníze. Kdo chce podnikat na tomto poli, tak u toho musí bejt, jinak mu to personál rozkrade nebo to musí být opravdu odborník, který to dokáže ošetřit. V případě těchto celebrit neplatí ani jedno, ani druhé.

(25. 04. 2015 11:10)

steelheart: kecy, kecy, kecy

(25. 04. 2015 09:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy