Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sedmero celebrit, které se narodily do zlaté kolébky!

/
  • Sedmero celebrit, které se narodily do zlaté kolébky!
    11. dubna 2015 ● 05:00

    Celý život by mohli klidně sedět doma na verandě a nehnout ani prsem. Jejich rodiny byly natolik bohaté, že se jim dostalo nejlepšího vzdělání a největšího luxusu. Oni však stejně šli za svým srdcem a dokázali se prosadit sami. 

  • 1.

    Adam Levine (36)

    Otec frontmana kapely Maroon 5 založil maloobchodní řetězce M. Fredric. Díky tomu malý Adam mohl navštěvovat známou soukromou školu Brentwood School, kde se setkal se dvěma ze svých budoucích spoluhráčům. Adamovo jmění se nyní odhaduje přes miliardu korun!

    Adam Levine
    Autor: shutterstock.com

  • 2.

    Edward Norton (45)

    Rodina herce Edwarda Nortona rovněž nikdy nepatřila k chudině. Jeho dědeček z matčiny strany, James Rouse založil obchodní společnost Rouse, díky tomu se odhaduje, že Nortonovo jmění pocházející čistě z této společnosti, činí okolo miliardy a půl českých korun!

    Edward Norton
    Autor: EPA, Reuters, ČTK

  • 3.

    Jake Gyllenhaal (34)

    Hollywoodský herec Jake Gyllenhaal je potomkem švédské šlechtické rodiny Gyllenhaal. Jeho otec je režisér Stephen Gyllenhaal a jejich matka Naomi je scenárista. Přesto, že by mohl mít Jake cokoliv, nač by si vzpomněl, rodiče ho vychovávali k úctě a vděčnosti. Místo kapesného mu raději domluvili letní brigády, kde pracoval jako plavčík a číšník v restauraci.

    Jake Gyllenhaal 
    Autor: čtk

  • 4.

    Brooke Shields (49)

    Jako potomkem několika italských šlechtických rodiny, neměla Brooke nikdy hluboko do kapsy. Její otec byl rovněž výkonným ředitelem ve společnosti Revlon. Její čisté jmění se odhaduje na více než 520 milionů korun!

    Brooke Shields
    Autor: čtk

  • 5.

    Paul Giamatti (47)

    Do zlaté kolébky se narodil i herec a producent Paul Giamatti, který navštěvoval prestižní Univerzitu Yale, kde byl jeho otec profesorem italské literatury. A protože byl starý pán Giamatti opravdu dobrý, dotáhl to až na prezidenta této školy! Hercův táta se však angažoval i jinde, v roce 1989 se stal vedoucím Major League Baseball.

    Paul Giamatti
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Lana Del Rey (29)

    Táta této výjimečné zpěvačky je Rob Grant, realitní makléř a prezident a generální ředitel společnosti Web Media Properties. Lana vyrostla v New Yorku a navštěvovala internátní školu, kde se ročně platilo přes 1 milion korun, aby dítě mohlo tento institut navštěvovat!

    Lana Del Rey
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Chevy Chase (71)

    Rodina herce Chevyho Chase v podstatě přepisovala dějiny novodobé Ameriky. Jeho předkové poprvé přijeli na Manhattan už v 17. století. Samotný Chevy vyrůstal v dobře situované rodině, kdy jeho otec byl prominentní knižní editor a spisovatel. Kdyby se Chase nestal herce, nic by se asi nestalo, protože díky otcovu jmění by do konce života nemusel hnout ani prstem...

    604345:full:true:true

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

majojo: Který prase bulvární tohle zase psalo k ránu v putyce spařeným paznehtem?

(11. 04. 2015 08:25)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy