Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Teenagerské hvězdy 90. let: Jak se na nich podepsal zub času?

/
  • Teenagerské hvězdy 90. let: Jak se na nich podepsal zub času?
    2. dubna 2015 ● 06:00

    Někteří jsou známí dodnes, někteří svou slávu neustáli a zmizeli v prachu zapomnění, a někteří se stali slavnými, až když z puberty vyrostli. Hvězdičky, které bavily svět v „devadesátkách“, a jejich cesty ke slávě.  

  • 1.

    Neil Patrick Harris (41)

    Až donedávna si všichni mysleli, že jeho nejznámější role Barneyho Stinsona ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku z něj udělala hvězdu. On se jí přitom stal už jako sedmnáctiletý coby dospívající génius v show Doogie Howser, která se vysílala mezi lety 1989 až 1993.

    Neil Patrick Harris
    Autor: Archiv Blesku, Everett Collection

  • 2.

    Claire Danes (35)

    Claire je jednou z mála hereček, které se podařilo vyjít ze stínu laciných seriálů a stát se skutečnou hvězdou. Přitom málokdo ví, že už jako třináctiletá stála před kamerami, a dokonce v roce 1994 hrála po boku další hvězdy Jareda Leto v úspěšném dramatu My So-Called Life.

    Claire Danes
    Autor: Everett Collection, Archiv Blesku

  • 3.

    Jennifer Love Hewitt (36)

    Poté, co se jako mladinká přestěhovala do L. A., začala se aktivně zajímat o herectví. Během jednoho roku měla za sebou okolo dvacítky reklam, což ji přivedlo až ke spolupráci s filmovými režiséry.

    Jennifer Love Hewitt
    Autor: Everett Collection, Archiv Blesku

  • 4.

    Mayim Bialik (39)

    Ani Mayim není žádným seriálovým nováčkem. Dr. Amy z nejoblíbenějšího sitcomu dneška, Teorie velkého třesku, v letech 1991 až 1995 zářila na obrazovkách každý týden.

    Mayim Bialik
    Autor: Mptv, Archiv Blesku

  • 5.

    Melissa Joan Hart (38)

    Královna všech teenagerských seriálů Ameriky! Už od 9 let se zcela pravidelně objevovala na televizních obrazovkách. Pro zbytek světa se však stala známou až rolí Sabriny, mladé čarodějky. Herectví zůstala věrná, i když její výkony jsou často hodnoceny jako velmi špatné.

    Melissa Joan Hart
    Autor: Everett Collection, Archiv Blesku

  • 6.

    Jennie Garth (42)

    Svou rolí Kelly ze seriálu Beverly Hills 90210 měla slušně našlápnuto, aby se stala opravdovou hvězdou. Ale svou šanci nedokázala proměnit ve „vítězství“. Takže se herečka Jennie Garth přidala k těm, kteří zažili pouze 5 minut slávy.

    2290433:full:true:true

  • 7.

    Tiffani Thiessen (41)

    Kdo by si nepamatoval Valerii Malonovou ze seriálu Beverly Hills 90210. Předtím než vstoupila do partičky středoškoláků z Californie, Tiffani si zahrála v desítce dalších seriálů. Herectví se věnuje dodnes, i když se objevuje spíše v „béčkových“ filmech.

    Tiffani Thiessen
    Autor: Profimedia.cz, Everett Collection

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

anka:  Mayim Bialik - zajimave je, ze 3 z jejich dedu a babicek emigrovali do ameriky z Polska, Ceskoslovenska a Madarska, a taky to, ze i kdyz ta pani od malicka hodne hrala, ze se ji i presto podarilo zistkat doktorat v neurovede.

(02. 04. 2015 14:37)

y1xcvbnm:  To jsou fakt novinky!!! Děti stárnou a dospělci taky až se z nich stanou babky a dědci, je to něco nového a nebo neočekávaného???

(02. 04. 2015 10:25)

terapie: Myslím, že nejsme v Americe a ani jednoho z těch lidí tady neznám.....České "teenagerské hvězdy" v Americe taky asi nikdo nezná. Ale při inteligenci američanů kteří toho obecně moc nevědí , bych se ani nedivil...

(02. 04. 2015 10:10)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy