Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smutný osud hvězd: Ztratily to nejcennější, své vlastní děti!

/
  • Smutný osud hvězd: Ztratily to nejcennější, své vlastní děti!
    8. dubna 2015 ● 05:50

    Na první pohled se může zdát, že jejich životy jsou dokonalé a zcela bezstarostné. Jenže i oni si nesou svůj kříž a pod milými úsměvy se skrývá bolest. Do jejich života vstoupila smrt a vzala jim to nejcennější, život jejich dětí.

  • 1.

    Sylvester Stallone (68)

    Před téměř třemi lety přišel Sylvester Stallone o svého prvorozeného syna Saga (36). Ten byl nalezen ve svém domě v Los Angeles. Mladý producent, filmový herec a režisér zemřel na infarkt.

    Sylvester Stallone
    Autor: Foto archiv Blesku

  • 2.

    Pierce Brosnan (61)

    Ani agentovi 007 se smrt nejbližších nevyhnula. Nejprve mu rakovina vzala po 17 letech šťastného manželství jeho první ženu Cassandru Harris (43). Před dvěma lety stejný osud potkal i jeho nevlastní dceru Charlotte (41), kterou měla Cassandra z předešlého vztahu a o kterou se Pierce staral jako o vlastní.

    Pierce Brosnan
    Autor: hermina.cz

  • 3.

    John Travolta (61)

    John Travolta a Kelly Preston (52) ztratili svého syna Jetta (17), který byl v roce 2009 na vánoční dovolené na Bahamách. Podle všeho šlo o záchvat, kterými, jak později Travolta potvrdil, jeho syn skutečně trpěl už od dětství.

    John Travolta
    Autor: profimedia.cz/Archiv Blesku

  • 4.

    Keanu Reeves (50)

    Keanu Reeves a jeho přítelkyně Jennifer Syme (28) měli dceru Avu Archer Syme-Reeves, která se však narodila už mrtvá. O 18 měsíců později přišla při tragické autonehodě o život i samotná Jennifer.

    Keanu Reeves
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Eric Clapton (69)

    Zpěvák a písničkář Eric Clapton přišel o svého syna v roce 1986, poté co malý čtyř a půl letý Connor Clapton tragicky vypadl z okna hotelového pokoje na Manhattanu, který byl v 53. patře. Eric Clapton napsal na jeho počest „Tears In Heaven“.

    Eric Clapton
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Prince (56)

    Pouhý týden po narození zemřel syn zpěváka Prince, Gregory. Malý chlapec se narodil se vzácnou genetickou vadou, tzv. Pfeiffer syndromem, která zabraňuje růstu kostí, především lebky.

    Prince Rogers Nelson
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Mike Tyson (48)

    25. května 2009 byla nalezena v bezvědomí Tysonova dcera Exodus, která se zamotala do cvičebních provazů. Matka jí sice okamžitě podala první pomoc a zavolala lékaře, čtyřletá holčička však svým zranění o den později podlehla.

    Mike Tyson
    Autor: profimedia.cz

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy