Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miminka slavných: Ke komu letos už přiletěl čáp?

/
  • Miminka slavných: Ke komu letos už přiletěl čáp?
    22. března 2015 ● 05:31

    Během prvních měsíců roku 2015 se celebrity ve velkém činily. Miminek slavných se narodilo opravdu požehnaně a to ještě přibudou další. Babyboom vládne světu a ani slavným se nevyhýbá. Kdo letos bude mít plné ruce práce a už teď prožívá dlouhé a probdělé noci?

  • 1.

    Blake Lively a Ryan Reynolds

    Mezi prvními, kdo krátce po Silvestru přivítali své první dítě, byla dvojice Blake Lively (27) a Ryan Reynolds (38). Hvězdný pár rodil pravda o něco dříve, než se předpokládalo. Samotný potomek Blake a Ryana je dodnes skrýván před veřejností a jen málo maličkostí o svém miminku pár prozatím prozradil.

    Blake Lively a Ryan Reynolds
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Shakira

    Druhorozeného syna přivedla na svět zpěvačka Shakira (38). Se svým přítelem, fotbalistou Gerardem Piquém (27), už vychovávají syna Milana. Krátce po porodu zpěvačka neodolala a na své sociální síti ukázala první snímky svého miminka, které dostalo jméno Sasha.

    Malý Sasha zdělil po svém slavném otci nohy.
    Autor: Instagram

  • 3.

    Vin Diesel

    Před pár dny se stal už potřetí hrdým otcem herec Vin Diesel (47). Právě kvůli porodu si herec „vydupal“ změnu premiéry dalšího dílu Rychle a zběsile. Chtěl být nablízku své dlouholeté přítelkyni a rodině, a tak museli producenti slavnostní promítání přesunout z Abú Dhabi do Los Angeles.

    Vin Diesel se pochlubil svým třetím dítětem
    Autor: Facebook

  • 4.

    Liv Tyler

    Druhé dítě si nadělila herečka Liv Tyler (37). Ta sice chtěla porodit v tichosti, ale poté, co ji do nemocnice přišel podpořit její slavný táta, frontman kapely Aerosmith, Steven Tyler, bylo po tajnůstkaření. Liv porodila o celých 6 týdnů dříve, než jí původně lékaři „předpovídali“.

    Dojemné foto Liv Tyler z porodnice
    Autor: Twitter.com

  • 5.

    Jude Law

    Nejproduktivnějším „hráčem“ v týmu celebrit je bezesporu herec Jude Law (42). Ten si přebalování plínek zkusí už popáté. Jeho ex-přítelkyně, zpěvačka Catherine Harding (23), mu před pár dny přivedla na svět dceru. Law už má tři děti z prvního manželství a další dítě s modelkou Samanthou Burke.

    Jude Law se s matkou svého pátého dítěte již rozešel.
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Cobie Smulders

    Hezky v tichosti přivedla na svět své druhé dítě herečka Cobie Smulders (32). Ta před celým světem tajila celé tři týdny, že vůbec porodila. Kdyby nebylo promítání filmu Unexpected, na kterém se objevila štíhlá jako proutek, nikdo by o jejím druhém miminku dodnes zřejmě nevěděl.

    Cobie Smulders porodila druhé dítě
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy