Už minulý týden lékaři rapperovi Bobbymu Brownovi řekli, že by to byl zázrak, kdyby se jeho dcera probrala. Činnost jejího mozku, stejně jako reakce na podněty jsou prý minimální. Už před pár dny zdrcenému otci lékaři řekli, že má dceru nechat odpojit od přístrojů a nechat ji jít… Rodina se k tomu nevyjadřovala, doufala, že se stane Boží zázrak.

Podle amerického serveru PageSix se rodina nakonec s lékařským verdiktem smířila. Bobbi Kristinu údajně chtějí odpojit ve stejný den, jako před třemi lety zemřela její matka Whitney Houston – tedy 11. února. Houston se utopila ve vaně. Příčinou smrti kromě utonutí byla kombinace srdeční zástavy a předávkování kokainem. Stejně tak našli poslední lednový den její jedenadvacetiletou dceru Bobbi Kristinu – s obličejem ponořeným pod hladinou plavala ve vaně…

Podle serveru Page Six to byl nápad Whitneyiny matky, soulové zpěvačky Cissy Houston (81), aby Bobbi Kristinu odpojili ve stejný den.

O tom, že dcera Whitney Houston byla odpojena z přístrojů už minulý týden, informovaly zahraniční servery. Britský Daily Mail se odvolával na policejní zdroj, který to měl potvrdit. Bobby Brown pak všechna tahle tvrzení popřel.

Policie v případu tonutí Bobbi Kristiny zatím neučinila žádná obvinění, vyšetřuje však možné zneužití a požití drog. Předmětem vyšetřování jsou také záhadná poranění, která měla Bobbi na rukou a na obličeji.

Fotogalerie
9 fotografií