Popová královna Madonna ráda šokuje, což se jí povedlo na slavnostním večeru cen Grammy 2015, které se v neděli předávaly v Los Angeles. Zatímco všechny krásky si daly na svém vzhledu záležet, záměrem Madonny bylo hlavně šokovat.

Oblékla si minišaty od Givenchy, do krajkou vyšitého korzetu nacpala svá ňadérka a svalnaté ruce schovala v kožených rukavicích. Na jejím outfitu nebylo nic zvláštního do té doby, než se na červeném koberci otočila. Látka jí totiž překrývala zadek jen minimálně a Madonna si sukni navíc před zraky všech zvedla a ukázala zadek v síťovaných punčochách.

Velmi hluboký dekolt u šatů, jež zakrývaly jen bradavky, zvolila několikanásobná držitelka Grammy Beyoncé (33), její kolegyně Lady Gaga (28) měla navíc rozparek vysoký až ke klínu, mladičká rebelka Miley Cyrus (22) měla naopak šaty spíchnuté z pár kousků látky zakrývající jen to nejnutnější a televizní hvězdička Kim Kardashian (34) si na nahé tělo oblékla jen vyzývavý plášť.

Rajcovní a průhledné šaty vynesla Kate Perry (30), ale i Paris Hilton (33). Jednoznačně nad nimi ale zvítězila popová zpěvačka Joy Villa. Ta své nahé tělo obalila do oranžových na kusy rozstřihaných plastových šatů.

Fotogalerie
33 fotografií