Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Světové hvězdy, které nestárnou: Vypily snad nápoj mládí?

/
  • Hvězdy, které nestárnou: Vypily snad nápoj mládí?
    15. února 2015 ● 05:45

    Když jejich slavná kariéra začala, byli častokrát úplná „ucha“. A i když od té doby uběhly více než dvě dekády, jejich vizáž se vůbec nezměnila. Naopak, jsou ve stále lepší kondici a už přitom mají několik křížků na zádech.

  • 1.

    Denzel Washington

    I když mu letos táhne na jednašedesát, herec Denzel Washington se od dob, kdy přebíral v roce 1990 Oscara, moc nezměnil. Kouzlo, proč vypadá pořád mladě a plný sil, je údajně v tom, že se denně udržuje běháním okolo svého domu.

    Denzel Washington
    Autor: Archiv Blesk

  • 2.

    Gwyneth Paltrow

    Je to šílené, jak ten čas letí. Když mladá Gwyneth (42) poprvé debutovala ve filmu, bylo jí krásných 17. Dnes možná vypadá ještě lépe než kdysi...

    Gwyneth Paltrow
    Autor: Archiv Blesk

  • 3.

    Halle Berry

    48letá herečka je ztělesněním slovního spojení být nestárnoucí. I když její kariéra začala už v roce 1989, od té doby se absolutně fyzicky nezměnila. Naopak, svou mladistvou vizáží strčí do kapsy všechny své o desítky let mladší kolegyně.

    Sofia Vergara
    Autor: Archiv Blesk

  • 4.

    Salma Hayek

    I když na to nevypadá, této brunetce táhne pomalu a jistě na padesátku. Poprvé tato mexická herečka zazářila na plátně kin po boku Antonia Banderase ve snímku Desperado v roce 1995. I když je to už dvacet let, Salmy se zub času absolutně nedotkl.

    Salma Hayek
    Autor: Archiv Blesk

  • 5.

    Jennifer Lopez

    Cože? JLo má 45? Zpěvačka, herečka a producentka Jennifer Lopez stále vypadá úžasně. V roce 1999 poprvé prorazila se svým albem On the 6. A když se člověk podívá na obal této desky, nemůže se ubránit dojmu, že Jennifer vůbec nestárne. A to přitom od natáčení klipu If You Had My Love uběhlo už 16 let!

    Jennifer Lopez
    Autor: Archiv Blesk

  • 6.

    Sofia Vergara

    Kolumbijská herečka Sofia Vergara (42) vypadá stejně jako před patnácti lety, kdy se poprvé objevila na obrazovce. Gloria ze sitcomu Taková moderní rodinka o sebe podle všeho extrémně dbá, denně chodí cvičit a sem tam si dopřeje lázně s nějakou tou omlazující kúrou.

    Sofia Vergara
    Autor: Archiv Blesk

  • 7.

    Kate Beckinsale

    Je těžké uvěřit, že je to už přes 10 let, kdy si Kate zahrála roli Anny Valerious ve snímku Van Helsing. Na nějakou dobu se tato herečka stáhla z veřejného života, ale teď se opět snaží prorazit a daří se jí. A to především i proto, že vypadá pořád mladě. Letos přitom Kate oslaví 42. narozeniny.

    Kate Beckinsale
    Autor: Archiv Blesk

  • 8.

    Alexis Bledel

    Nikdo by Alexis Bledel nehádal víc, než že jí je okolo 20 let. Jenže ouha, herečka letos oslaví už 34. narozeniny. Když se poprvé objevila jako náctiletá Rory Gilmore, bylo jí čerstvě 19. Od té doby se holka moc nezměnila a dodnes je stále obsazována do rolí nevinných a naivních dívenek, které končí střední školu nebo nastupují na vysokou. 

    Alexis Bledel
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

ladybug: namhal: to ste ale přepísk. 40 let rozdíl ve věku, že se nepozná? Podívejte, jaká energie srší z 20ceti leté osoby, ta svěžest obličeje i bez make-upu to se nedá ničím nahradit. Ať o sebe ta 60ti letá pečuje, jak chce.

(15. 02. 2015 18:34)

Ford Henry: Možná tak Kate Beckinsale. Ta vypadá na detailech pořád skvěle. Podobně Heather Graham. 1988 http://www.allure.com/images/celebrity-trends/2014/06/heather-graham-die-hard-premier e-1988.jpg 2014 http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2014/04/graham-goodbye2/heather- graham-anna-camp-goodbye-to-all-that-tribeca-04.JPG

(15. 02. 2015 12:30)

ellka: ... rozpadavat

(15. 02. 2015 11:56)

ellka: Tiez mam pocit ze pochavala patri plastickym chirurgom. Len aby sa nam niektore celebrity nezacali casom rozpradavat ako neboztik Michael Jackson.

(15. 02. 2015 11:55)

slecnadashwoodova: jezisi, ved zostarli a vsetky a aj denzel, staci si s nim pozriet nejaky film z poslednych rokov, ziadny napoj mladi u niektorych plasticki chirurgovia, ach jaj

(15. 02. 2015 11:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy