Kromě přepychu a luxusu, který vyžaduje každý miliardář, tato vila nabízí ještě víc. Nejde jen o nádhernou budovu v Saint-Tropez, ale také o historické místo. Vždyť právě tady začal milostný románek princezny Diany a Dodiho.

Interiér vily se prý téměř nezměnil. Je prakticky stejný, jako když tam byla princezna Diana, i když je to už téměř 18 let.

St. Therese nabízí 9 ložnic, 5 z nich s vlastním příslušenstvím, velké společenské prostory, dvě kuchyně, dětskou hernu, terasy, bazén, výhled na záliv a rozlehlé upravené zahrady.

Luxusu není nikdy dost, a tak je součástí vily i dům na pláži s vnitřním i venkovním bazénem, nočním klubem, kinem, barem, posilovnou a saunou.

K dispozici je i loděnice, dost velká, aby pojala motorový člun, se střešní terasou, která slouží jako přistávací plocha pro vrtulníky. A nepostradatelné je i molo, kde mohou kotvit jachty.

Celý komplex ještě pojímá penzion se čtyřmi ložnicemi, kde tenkrát bydlela princezna Diana a její synové, dále pak tenisový kurt a prostory pro ubytování zaměstnanců.

Budova byla postavena v roce 1860 a jejím vlastníkem byl Ferdinand de Lesseps - vývojář Suezského průplavu. U komplexu není stanovena žádná pevná částka, ale v brožuře (poskytnuté boháčům) byla zmíněna částka 70 milionů liber!

Fotogalerie
8 fotografií