V roce 2001 randil Kutcher s blonďatou kráskou Ashley Ellerin (†22). Divoká žena, která měla ráda večírky a pracovala i jako striptérka, byla známá tím, že měla zálusk na herce. V její posteli skončil i svalovec Vin Diesel.

Měla tuny mužů. Svého času za ní Kutcher neustále chodil. Ještě nebyl tak známý. Seznámili se přes společného kamaráda. Několikrát si spolu vyrazili ven,“ řekl losangelský policejní detektiv Tom Small podle Daily Mailu.

Ellerin v den své smrti volala Kutcherovi, jestli by nechtěl vyrazit ven. On ale bohužel osudově odmítl. Blondýna si z nepovedeného rande nic nedělala, zabavila se tím, že s tátou vymalovala svůj pokoj. Později se za ní stavil kamarád, který s ní měl sex.

Když odešel, dostal se do bytu Michael Thomas Gargiulo, obviněný z trojnásobné vraždy. „Podřízl Ellerin hrdlo tak násilně, že jí téměř uřízl hlavu. Poté, co byla zavražděna, vystavil její tělo ve velmi ponižující pozici sexuální povahy,“ stojí v soudních dokumentech, které má k dispozici magazín National Enquirer.

Kutcher se za Ellerin později zastavil. Klepal na dveře, volal na ni, ale bez odpovědi. Myslel si, že je naštvaná, protože s ní nechtěl jít na rande. Nahlédl oknem do bytu a uviděl na zemi něco, o čem si myslel, že je to rozlité víno. Jenže to byla její krev!

Gargiulo je dále obviněn z vraždy Marii Bruno, která bydlela nedaleko od něj. „Doslova zmasakroval její tělo – několikrát ji bodl, podřízl jí hrdlo, odřezal prsy a vystavil tak, aby ji rodina a policie našly,“ stojí v soudních dokumentech.

Někdejší údržbář je zároveň obviněn z vraždy Tricii Pacaccio. Obžaloba muže popisuje jako psychotického sexuálního vraha, který zabíjí krásné ženy, protože se sexuálně ukájí manipulováním s nimi, bodáním do nich a zabíjením svých obětí.

Kutcher o své někdejší lásce nemluví. Již v minulosti ale v případu vypovídal a bude u soudu vypovídat i nyní. Snad se muže, o němž si vyšetřovatelé a nejspíš i sám herec myslí, že skutečně vraždil, podaří dostat za mříže.

Fotogalerie
10 fotografií