„Chtěl bych zopakovat a potvrdit prohlášení, které mým jménem učinil Buckinghamský palác,“ ohradil se proti nařčení syn královny Alžběty II. (88) během návštěvy světového ekonomického fóra švýcarském Davosu.

Jednou ze sexuálních otrokyň vévody z Yorku měla být i tehdy nezletilá Virginia Roberts (dnes 31). Ta právě stanula před soudem, který řeší její údajné zneužívání, a na Brita s modrou krví už stačila prásknout leccos.

Už v 15 letech ji prý k sexu nutil miliardář Jeffrey Epstein (62), od něhož si ji půjčil i britský vévoda. Nejdříve spolu měli sex v Londýně, pak v New Yorku a nakonec se oddávali orgiím v Karibiku přímo na soukromém ostrově Epsteina. A ten prý u toho taky nechyběl! „Epstein, Andy, já a asi osm dalších mladých dívek,“ vyjmenovala Roberts jména těch, kteří se skupinového sexu zúčastnili.

Všechna tato obvinění však Andrew důrazně popírá. „Soustředím se na svou práci,“ zdůraznil včera v Davosu. „Doufám, že mí právníci budou moci prince Adrewa vyslechnout pod přísahou,“ stojí si za svou verzí ale Roberts.

Fotogalerie
9 fotografií