Návštěva Nicole Kidman byla přísně utajená. Herečka tu strávila jen skutečně mžik, přijela v pondělí a hned se vrhla do práce na natáčení reklamy pro leteckou společnost.

„Produkce si pro natáčení vybrala Filosofický sál Strahovské knihovny, který je z 18. století. Pro účely natáčení vyrobili kopii našeho historického žebříku,“ popsala detaily z natáčení zástupkyně ředitele Strahovské knihovny Erika Neumannová.

Nejdřív na jejím místě seděla jiná slečna, pak přišla Nicole Kidman, natočili ji a ona zase odešla do svého karavanu. Pak se dvě hodiny nic nedělo a pak to zopakovali,“ popsala jednodenní návštěvu hollywoodské hvězdy v národní kulturní památce Neumannová.

Když měla Nicole po práci, jako pravá hollywoodská star vyrazila na nákupy. Podle informací Blesk.cz zavítala do butiku Prada v Pařížské ulici.

Nicole Kidman se zamilovala do Strahovské knihovny
Autor: Facebook.com

Byť tu herečka pobyla jenom krátce, stihla se do Prahy zamilovat, respektive do překrásného prostředí Strahovské knihovny. Byla z ní tak unesená, že si fotku Filosofického sálu dala na svůj Facebook, který sleduje přes deset milionů lidí. „Zamilovala jsem se do Prahy, hlavně do Strahovské knihovny. Je dechberoucí. S láskou Nic,“ a přidala ještě dva symboly pro polibek svým fanouškům.

Fotogalerie
7 fotografií