Jennifer teď sbírá jednu nominaci za druhou za svou roli ve snímku Cake. Kvůli tomu samozřejmě jde stranou její osobní život. Jsou však věci, které tak či tak jednou na povrch vyplavat musí. Už jaká malá holčička chtěla být slavnou, až jednou vyroste. Jenže to by ji z toho nesměla zrazovat její vlastní máma, se kterou kvůli tomu měla problematický vztah.

Byla strašně kritická, především ke mně,“ vzpomíná herečka. „Ona byla modelka, nádherná a ohromující. Což já jsem nikdy nebyla,“ prozrazuje Aniston, která se svou matkou dlouho nemluvila. Za vše mohla monografie z roku 1999, kde Jenina máma veřejně proprala jejich vztah.

Jennifer rovněž poodhalila i skutečnost, že se svým exmanželem, hollywoodským krasavcem Bradem Pittem (50) udržují normální kamarádský vztah. A hlavní, co si odnáší z tohoto manželství? „Vždycky jsem si myslela, že když jsem naštvaná, prostě nemám raději nic říkat. Dříve se mi hnusila konfrontace. Měla jsem vztek, ale nevěděla jsem, jak ho vyjádřit. Což je věc, na které se opravdu snažím zapracovat,“ říká herečka, která je aktuálně zasnoubená s Justinem Therouxem (43).

S ním plánuje svatbu, ale na otázku, kdy se konečně rozezní svatební zvony, okamžitě odpovídá: „I kdybychom měli datum, stejně ho nikomu neřeknu!

Fotogalerie
8 fotografií