Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

9 hollywoodských hvězd, které prošly kriminálem!

/
  • Tyhle hvězdy prošly kriminálem
    20. ledna 2015 ● 20:55

    Zprávy z Hollywoodu: Na plátnech kin nebo na koncertním pódiu vypadají jako andílci, nikdo by do nich neřekl, že jejich známá tvář skrývá temnou minulost. I když už ze sebe smyli „pach“ věznice, tenhle cejch jim zůstane do konce života. Kdo se dostal za mříže a proč, kdo a kde strávil několik nepříjemných momentů?

  • 1.

    Robert Downey Jr. (49)

    Přestože v minulém roce byl vyhlášen jako nejlépe placená filmová hvězda, peníze a sláva mu takřka zničily život. Hollywoodský herec a představitel Sherlocka Holmese se kvůli svým alkoholovým a drogovým „dýchánkům“ dostal několikrát do křížku s policií. Nakonec mu to údajně vyneslo téměř rok za mřížemi.

    Robert Downey skončil za mřížemi kvůli drogám. Zadržen byl roku 2002 v Palm Springs v Kalifornii
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Wesley Snipes (52)

    Na herce a producenta Wesleyho Snipese si došlápl finančák. Spory se táhly od roku 2006, až v roce 2010 byl pravomocně odsouzen na tři roky vězení za daňové úniky. V tu chvíli mu nepomohla ani jeho slavná tvář, ani miliony, které si ulil. Přestože se několikrát odvolával, byl propuštěn až 2. dubna 2013.

    V roce 2010 byl za neplacení daně z příjmu herec Wesley Snipes odsouzen ke třem letům vězení
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Tim Allen (61)

    Tvář televizního seriálu 90. let Kutil Tim má za sebou také pěkně peprnou minulost. V mládí se totiž Allen živil jako drogový dealer. Tim Allen tak strávil celé dva roky ve vězení poté, co ho chytila policie, když si pod paží odnášel téměř kilo kokainu. Původně herci hrozilo sedm let až doživotí, ale díky vzornému chování byl propuštěn mnohem dříve.

    Tim Allen
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Mark Wahlberg (43)

    Herec Wahlberg strávil celých 45 dnů ve vězení po rasově motivovaném útoku proti vietnamskému muži. I když herec připouští, že se dopustil trestného činu, už téměř 26 let Wahlberg stále bojuje o smazání záznamu a očištění.

    Mark Wahlberg
    Autor: ČTK

  • 5.

    Christian Slater (45)

    Slater si odpykal celých 59 dní v chládku poté, co napadl svou přítelkyni. Na vině údajně byly drogy a alkohol, které byly jeho věrnými kamarády několik let. Mimoto herec také pobyl ve vězení 10 dnů za řízení v opilosti anebo byl odsouzen k veřejně prospěšným pracím za držení zbraně během letu.

    Christian Slater
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    James Brown (†73)

    Hudební legenda James Brown nebyl také žádným svatouškem. Několikrát byl zatčen za krádeže nebo držení drog, nedovolené ozbrojování nebo řízení v opilosti. Kvůli těmto činům si Brown mnohokrát poseděl v chládku. Podle všeho ho všechny tyto výtržnosti přišly dohromady na tři roky ve vězení.

    520300:full:true:true

  • 7.

    Kiefer Sutherland (48)

    Herec Kiefer Sutherland je také pěkné kvítko. I když se strašlivě bránil a byl ochotný zaplatit několikatisícovou kauci, aby nemusel jít do vězení, přesto ho mříže neminuly. Blonďatý herec si odseděl celých 48 dnů.

    Kiefer Sutherland
    Autor: Profimedia.cz

  • 8.

    Danny Trejo (70)

    Neklidné mládí, tak se jednou vyslovil herec Danny Trejo o své minulosti. Během tohoto období totiž Trejo trávil většinu svého času za mřížemi. Herec tak s přestávkami v chládku pobyl 11 let.

    Danny Trejo
    Autor: Profimedia.cz

  • 9.

    Lindsay Lohan (28)

    Tato mladá herečka je spíše známá pro své bujaré večírky a pobyty ve vězení, než pro svou zářivou hereckou kariéru. Chladná a temná cela se jí jednu dobu stala druhým domovem, Lindsay se do chládku vrátila už celkem pětkrát.

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

kramnynahrad:  ***a Allena si tam meli nechat chuju jeden®

(20. 01. 2015 23:34)

inqizitor: Doplnil bych Tupac Shakur

(20. 01. 2015 21:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy