Shakira (37)

Na příchod druhého potomka se připravuje zpěvačka Shakira a její přítel Gerard Pique (27). A protože je blonďatá diva opravdu už hodně zakulacená, je nejvyšší čas se podělit o svůj pokročilý stav těhotenství s celým světem. Shakira tak nafotila sebe, svého přítele, syna Milana a své bříško. Prostě krásná fotka do rodinného alba.

Šťastná rodinka, foto do rodinného alba!
Autor: Instagram

Christina Aguilera (34)

Zpěvačka Christina Aguilera je rovněž maminka na plný úvazek. Po pěti měsících od porodu své dcerky Summer Rain Rutler konečně ukázala, jak to malé sluší. Na Instagramu se pochlubila batolícím se miminem se stylovou plínkou, na které je vyšité „Lil Diva“. Christina si na základě nápisu zažertovala: „Dejte si pozor! Další (diva) je připravena dobýt svět!

Christina Aguilera sní, že její dcera bude další popová královna
Autor: Instagram

Gisele Bündchen (34)

Supermodelka Gisele Bündchen je právem hrdá mamina. A protože si opravdu zakládá na rodinné pohodě, vyfotila své děti, jak čekají opravdu stylově na zápas svého tatínka, hráče amerického fotbalu Toma Bradyho (37). Během snídaně byly ratolesti Vivian, Benjamin a John oblečeny do dresů New England Patriots ligy NFL s nápisy Brady. A k fotce dodala: „Jsme připraveni! Tak pojď, táto!

Ratolesti topmodelky Giselle Bündchen se připravují na zápas svého otce
Autor: Instagram

Fotogalerie
8 fotografií