Přípravu na jeden z nejprestižnějších galavečerů, Zlaté glóby, nepodcenila ani jedna z přítomných krásek. Spíše to vypadalo, jako by se na barvě a střihu luxusních šatů domluvily. Na červeném koberci se vystřídaly snad všechny odstíny červených rób různých střihů.

Německá modelka Heidi Klum zvolila rajcovní výstřih na šatech, které byly zčásti korzetové, zčásti na ramínko. Tmavší rudou zvolila také uhrančivá bruneta Catherine Zeta-Jones. V červené se ale zhlédly i starší dámy, jako Jane Fonda nebo Helen Mirren.

Ty, kterým nebyla červená po chuti, oblékly bílou. Nejodvážnější šaty však předvedla Kate Hudson. Bílá róba obepínající její dokonalou postavu měla průhledné průřezy na bocích a dekolt sahající téměř až k pupíku.

Stejně hlubokým výstřihem a rozparkem až do půli stehen provokovala temperamentní Jennifer Lopez. Ve světlých šatech zazářila také Salma Hayek, Reese Witherspoon, Sienna Miller nebo něžná a těhotná Keira Knightley.

Do smuteční černé se letos zahalila nestárnoucí herečka Jennifer Aniston, ale také manželka George Clooneyho Amal. Ta při výběru šatů s bílými rukavicemi neměla úplně šťastnou ruku. Zaujala ovšem plackou s nápisem Je suis Charlie, kterou si připíchla na svou kabelku od Diora.

Fotogalerie
53 fotografií