Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejbohatší hvězdy filmů a seriálů: Za hodinu vydělají tolik, co jiní za rok!

/
  • Nejbohatší hvězdy filmu a seriálu: Za hodinu vydělají tolik, co jiní za rok!
    10. ledna 2015 ● 15:48

    Rok se s rokem sešel a je potřeba zúčtovat. A slavné hollywoodské hvězdy si dávají do pořádku své životy, ale také a to především finance. Některé za minulý rok moc úspěšné nebyly a mohou jen tiše závidět těm, kteří si přišli na pořádný balík. Počty jsou jasné, nejbohatšími herci a herečkami filmu i seriálu mohou být jen čtyři, a ti už teď pěkně počítají dolárky, které se jim každou sekundu sypou do kapsy.

  • 1.

    Robert Downey Jr. (49)

    Robert Downey Jr.
    Autor: profimedia.cz

    Na první příčku nejlépe vydělávajícího fešáka hollywoodského filmu se překvapivě vyšplhal herec Robert Downey Jr. Ten si shrábnul přes 1,75 miliardy korun. Údajně jen v době svého osmi hodinového spánku tak herec vydělává okolo 1,5 miliónu korun.

  • 2.

    Sandra Bullock (50)

    Sandra Bullock
    Autor: ČTK

    Nejlépe placenou herečkou za uplynulý rok se stala Sandra Bullock. Její bankovní konto se za rok 2014 navýšilo o 1 miliardu korun. Každou sekundu tak herečka vydělává okolo 37 korun, což za hodinu je už 133 000 kaček.

  • 3.

    Ashton Kutcher (36)

    Ashton Kutcher
    Autor: profimedia.cz

    Stačí si zahrát v jedné jediné epizodě televizního seriálu Dva a půl chlapa a herec Ashton Kutcher má v kapse hned skoro 70 000. A při počtu dílů a natočených sériích je tu opravdu pěkný balík.

  • 4.

    Sofía Vergara (42)

    Sofía Vergara
    Autor: Foto Isifa.com

    Smát se může všem svým kolegyním i herečka Sofía Vergara, která díky seriálu Taková moderní rodinka vydělává tolik, že by už do konce života nemusela hnout ani prstem. V loňském roce si přišla na 850 miliónů korun.  

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

panamira: Já jsem také v pohodě od poslanců jsem dostal k důchodu 120 Kč , ale oni si přidají na měsíc 7 000 Kč. Není to super.

(10. 01. 2015 18:39)

anka: Me se libi Sofia Vergara - krasna, chytra, a ma smysl pro humor...

(10. 01. 2015 17:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy