„Nemůže být pro nás nic šťastnějšího než začít spolu novou cestu společně s naší nejužší rodinou a našimi přáteli,“ citoval novomanžele People.com. Hvězdné svatbě přihlížely herečky Drew Barrymore, Reese Witherspoon a Gwyneth Paltrow.

Obřad se konal na zahradě jejich vily v Beverly Hills, kde dvojice od podzimu společně žije, těsně po západu slunce. Prstýnky jim nesl syn herečky Nicole Richie, pětiletý Sparrow. Nicole Richie má za muže Joela, Benjiho dvojče.

Přípravy na svatbu začaly už v pondělí brzy ráno. Na zahradě byl postaven obrovský bílý stan, na trávě a mezi stromy byly natažené bílé koberce. Květiny přivezl rovnou celý náklaďák. Celou oblast samozřejmě bedlivě střežila ochranka.

Naplánovat svatební obřad, hostinu i následný mejdan dostala za úkol slavná svatební agentka Yifat Oren, která připravovala svatbu třeba právě pro Reese Witherspoon, Natalii Portman, Anne Hathaway nebo Drew Barrymore. Oren, která do vily dorazila hned ráno, aby na vše dohlédla, je známa pro svůj romantický, ale rustikální styl s nádechem Vintre.

Fotogalerie
10 fotografií