Když se chce muž ucházet o srdce herečky Jennie Garth, musí počítat, že bude dobývat hned tři další ženy – její dcery Lucu (17), Lolu (12) a Fionu (8). A vypadá to, že se to vysokému, zarostlému a o něco mladšímu tajemnému muži, s nímž byla Jennie spatřena, povedlo. Jennie oblečená do ležérní pracovní flanelky, trika a černých kalhot vyrazila s mužem do dětského centra. Její dcery si s sebou vzaly kamarádky.

Jennie, která se s manželem, hercem Peterem Facinellim rozvedla v roce 2012, na sebe naposledy upozornila televizní show, která sledovala, jak si tato „obyčejná žena se třemi dětmi“ renovuje svůj vysněný dům v Hollywood Hills.

Blondýnka oblékla montérky, nasadila ochranné brýle a přilbu a do ruky se nebála vzít motorovou pilu nebo brusku a svými pěstěnými ručkami hollywoodské herečky se vrhla do rekonstrukce rozsáhlého sídla ze 70. let. Když kamery vypnou, ruku k dílu přiloží samozřejmě stavařská firma, která má na obnově domu lví podíl. Nebo snad někdo po zhlédnutí promofotek věří, že umí Jennie zatlouct hřebík?

Fotogalerie
9 fotografií