Zpěvačka a současně porotkyně X Factoru Mel B se odstěhovala od svého manžela. Podle všeho za vším stojí nejen časté hádky, ale hlavně bouřlivá a konfliktní povaha Stephena Belafonta. Ten údajně nejde pro ránu daleko, což se stalo osudné nejedné ženě.

Když se totiž Mel B neobjevila na sobotním vysílání známé soutěže talentů a další den přišla s modřinami na rukou, vyrojily se spekulace, že ji zřejmě napadnul její manžel. Ex Spice Girl opravdu skončila v nemocnici, ale údajně šlo o velké bolesti břicha.

Stejně tak její povedený mužíček veškerá nařčení odmítá: „Obvykle útoky na Twittru neřeším, ale jsem povinen reagovat na narážky o zbití mé ženy. Tyto informace jsou zcela nepravdivé,“ brání se Belefonte.

Jenže ani ne den poté, co Mel B pustili z nemocnice, si zpěvačka sbalila všechny své kufry a prchla od manžela pryč. Už před pár dny se zpěvačka v jednom rozhovoru přiznala, že jejich vztah už není to, co býval, a že se s manželem velmi často hádají.

To, že by měla Mel B odejít co nejdříve, si však nemyslí jen ona sama. Za sebou má tisíce fandů, rodinu, a dokonce teď i bývalou přítelkyni jejího manžela Nicole Contreras, která také zažila jeho tvrdé pěsti. Nicole prohlásila: „Mám o Mel strach, protože starého psa novým kouskům nenaučíš,“ chtěla tak poukázat na to, že Belafonte bude vždycky bít ženy a nikdy se to nezmění.

Fotogalerie
10 fotografií