Exotická zpěvačka Rihanna (26) z Barbadosu se svlékla donaha a celému světu ukázala potetovaná prsa. Obličej si naopak zakryla černým kloboukem. Fotila pro titulku francouzského časopisu Lui z dubna.

 

Odvážná zpěvačka Rihanna.
Autor: profimedia.cz

 

Kontroverzní americká zpěvačka Miley Cyrus (22) nemá se svou nahotou problém. Bez oblečení se prezentuje celkem často, proto mnohé překvapilo, když si na titulce časopisu Billboard Argentina ze září nechala zakrýt bradavky.

Nestydatá zpěvačka Miley Cyrus.
Autor: profimedia.cz

 

Americká hvězda reality show Kim Kardashian (34) nemusela ani ukazovat prsa, aby se její fotografie stala hitem letošní zimy. Její neolejovanou zadnici si pro zimní čtvrtletí vybral newyorský časopis Paper.

Americká hvězda Kim Kardashian.
Autor: profimedia.cz

Anglicko-srbská zpěvačka a příležitostná modelka Rita Ora (24) se už neodvázala tolik jako některé její kolegyně. Přesto se obnažená dostala na titulní stranu britského vydání magazínu Elle z května.

Modelka a zpěvačka Rita Ora.
Autor: profimedia.cz

 

Titulní stranu amerického vydání pánského časopisu Playboy ozdobila italská modelka Bianca Balti (30) v čísle červenec / srpen. Pro trochu fantazie si bradavky zakryla vlasy.

Italská modelka Bianca.
Autor: profimedia.cz

 

Anglicko-polská modelka a herečka s uhraničivým pohledem Emily Ratajkowski (23) dráždila smysly mužů z titulní strany magazínu GQ z července. Na její rozpálené tělo by si chtěl sáhout každý.

Anglicko-polská modleka Emily Ratajkowski.
Autor: profimedia.cz

 

Americká herečka Cameron Diaz (42) se pochlubila luxusní postavou v jednodílných černých plavkách. Na titulní straně magazínu Esquire ze srpna špulí na svět kolem ní sexy zadeček.

Sexy herečka Cameron Diaz.
Autor: profimedia.cz

 

Americká zpěvačka Beyoncé (33) odhodila veškeré zábrany a nechala se na titulní stranu magazínu Flaunt vyfotit nahá. Nahou Beyoncé obdivovali čtenáři už v roce 2013.

Bronzová zpěvačka Beyoncé.
Autor: profimedia.cz