O těhotenství herečky se začalo mluvit už před měsícem. Když se v neděli ukázala na luxusním šampaňským sponzorovaném galavečeru k vyhlašování cen Moët British Independent Spirit Awards, prozradila se sama, když vehementně odmítala sklenky nabízeného alkoholu.

Na sobě měla navíc velmi nezvyklý model. Zatímco jindy volila róby přiléhající těsně na tělo a odhalující její ultraštíhlou postavu, v neděli se objevila v šatech s nabíranou a poněkud neforemnou sukní pošitou kožešinovými pruhy. Vzdouvající se bříško se jí tak mohlo podařit zamaskovat jedna dvě.

Za hotovou věc má těhotenství herečky list New York Post, kterému to prý potvrdilo několik na sobě nezávislých zdrojů. Jeden z nich deníku řekl, že Keira se svým dvorním stylistou usilovně pracují na výběru modelů, které by bříško právě maskovaly. Otcem dítěte 29leté herečky je její manžel, zpěvák a klávesista londýnské kapely Klaxons James Righton, za kterého se provdala minulý rok.

V roce 2004 Keira způsobila rozruch, když protestovala proti svým ve photoshopu upraveným fotkám. Zatímco ostatní celebrity pomoc digitální techniky vyhledávají, Keira se ohradila proti tomu, že jí grafici zvětšili prsa. Za svá malá ňadra se ovšem Keira nestydí, což dokázala už několika fotkami nahoře bez.

Fotogalerie
13 fotografií