Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hořké hollywoodské Vánoce: Kdo může čekat pod stromečkem kopačky?!

/
  • Neveselé Vánoce v Hollywoodu: Kdo letos dostane pod stromeček kopačky?!
    23. prosince 2014 ● 17:17

    Na celém světě se všichni připravují na blížící se Vánoce a shánějí honosné dárky pro své blízké. Některé hvězdy však pro své protějšky chystají ještě jedno překvapení, a to pořádně hořké. Zřejmě se drží hesla, že na některé Vánoce se prostě do smrti nedá zapomenout. Kdo dostane asi brzy košem a dalších společných Vánoc se zřejmě už nedočká?

  • 1.

    Kate Hudson

    Kate Hudson a Matthew Bellamy
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Kate Hudson (35) si pro svého snoubence, hudebníka Matthewa Bellamyho (36), připravila opravdu krásný dárek, který mu předala několik dní před Vánoci. Byli zasnoubení čtyři roky a teď je po všem, místo svatebního dortu bude muset její přítel sníst pilulku hořkosti. Podle všeho Kate nikdy nebyla moc nakloněná svatbě, a to i přesto, že s Matthewem mají tříletého syna. „Vím, že pro mě manželství není žádný zlatý výherní lístek.“

  • 2.

    Johnny Depp

    Johnny Depp a Amber Heard
    Autor: profimedia.cz

    Populární pirát z Karibiku zřejmě také může pod stromečkem místo bavlněných ponožek rozbalit vrácený snubní prstýnek od své kočičky, herečky Amber Heard (28). Ta totiž nedávno zjistila, že nedokáže soupeřit s mentálními problémy a láskou k alkoholu jejího snoubence a nenápadně od něj dává ruce pryč. Depp (51) je do ní úplný blázen, zatímco její city každým dnem chladnou.

  • 3.

    Nicole Kidman

    Manželství Kidman a Urbana fungovalo několik let, teď se hádají kvůli tchyni.
    Autor: Profimedia.cz

    Herečka Nicole Kidman (47) si také prochází peklem. Poté co zemřel její otec, rozhodla se, že se postará o svou ovdovělou matku a nastěhuje si ji domů. Jenže její manžel, country zpěvák Keith Urban (47), svou tchyni mít na krku nechce. Dokonce jednou prohlásil, že než mít do konce života doma tchyni, raději se rozvede.

  • 4.

    Kim Kardashian

    Kim Kardashian a Kanye West.
    Autor: profimedia.cz

    Podle všeho „veselé“ Vánoce chystá modelka a herečka Kim Kardashian (34) pro svého manžela, rapera Kanye Westa (37), má pro něj totiž připravené a vyplněné rozvodové papíry. Kim už navštívila svého advokáta v Los Angeles, aby probrala všechny podmínky rozvodu. Poslední kapkou pro ni údajně byl Den díkůvzdání, který trávila sama s dcerou North West, protože Kanye si vyrazil s přáteli do Paříže. Manželskou krizi by prý mohlo zažehnat jen další dítě, které si Kardashian ještě před pár měsíci moc přála.

  • 5.

    Mariah Carey

    Mariah Carey a Nick Cannon
    Autor: Profimedia.cz

    O samotě na Vánoce zřejmě zůstane i zpěvačka Mariah Carey (44), která v těchto dnech finišuje všechny náležitosti týkající se rozvodu s jejím ex Nickem Cannonem (34). S ním sice zpěvačka strávila Den díkůvzdání, ale vše bylo jen proto, aby jejich dvojčata měla mámu i tátu doma. Ihned druhý den Mariah opět začala bitvu, nebo spíše přetahovanou o její majetek a péči o děti. Nick se totiž nechce vzdát ani dětí, ani luxusních aut nebo letadla, které společně nabyli během jejich manželství.  

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy