Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

9 nejdéle trvajících manželství Hollywoodu: Komu se rozvody vyhýbají?

/
  • 9 nejdelších manželství Hollywoodu, komu se rozvody vyhnuly?
    26. prosince 2014 ● 07:00

    V Hollywoodu platí více než kde jinde, že manželství zde jednoduše neklapou. Slavné páry se berou a rozvádějí jako na běžícím páse. Jsou však výjimky, které potvrzují pravidlo. Přesto všechno, že jsou slavní, populární a mohli by si ukázat prsem na koho by chtěli, dokázali si své rodinné štěstí udržet. Kdo je největším manželským klikařem Hollywoodu? A mohl by jít směle příkladem všem?

  • 1.

    Meryl Streep a Don Gummer – 36 let

    Meryl Streep si vzala svého manžela Dona Gummera před 36 lety
    Autor: Profimedia.cz

    Herečka Meryl Streep (65) patří mezi ty celebrity, které striktně oddělují svůj pracovní život od toho osobního. Svého manžela, sochaře Dona Gummera (67), si vzala v roce 1978. Poznali se přes hereččina bratra, se kterým byl Don kamarád. A třebaže samotná herečka o svém vztahu s manželem mluví velmi málo, během předávání Oscarů v roce 2012 zcela nečekaně prolomila hradbu mlčení a emotivně svému manželovi před celým světem poděkovala: „Ráda bych poděkovala svému manželovi Donovi. Chtěla bych, aby věděl, že vše, čeho si nejvíce vážím na našich životech, mi dal on.

  • 2.

    Ozzy Osbourne a Sharon Osbourne – 32 let

    Ozzy Osbourne a Sharon Osbourne jsou spolu šťastni už 32 let
    Autor: Profimedia.cz

    Manželství zpěváka Ozzyho (66) a moderátorky Sharon (62) nebylo vždy idylické, ale přesto jsou spolu už dvaatřicet let. Tento pár se potkal v Anglii, když Sharonin otec, koncertní producent, spolupracoval s kapelou Black Sabbath, ze které byl později Ozzy vyhozen. Ozzy a Sharon byli několikrát označeni jako nejbohatší pár Anglie, jejich jmění jdoucí pouze z nahrávání se odhaduje okolo miliardy korun.

  • 3.

    Denzel Washington a Pauletta Washington – 31 let

    Denzel Washington a Pauletta Washington jsou manželé 31 let
    Autor: Profimedia.cz

    Tato dvojice se potkala už v roce 1977, když si vedle sebe zahráli ve filmu Wilma. Až o pět let později si tento pár řekl své ANO. Denzelova (59) manželka se jednou svěřila, že se prvně zamilovala do jeho osobnosti. „Myslela jsem si, že je sladký. Ale cítila jsem, že miluji jeho duši. A až pak jsem si uvědomila – Hmm, není to ani špatné balení,“ smála se tehdy Pauletta (64).

  • 4.

    Jamie Lee Curtis a Christopher Guest – 29 let

    Jamie Lee Curtis si našla Christophera Guesta sama
    Autor: Profimedia.cz

    I když to nebylo zvykem, byla to právě Jamie (56), kdo zkontaktoval Christophera (66) jako první. Údajně ho viděla v časopise jako nového herce a okamžitě začala jednat. Prostřednictvím svého agenta dala Christopherovi své číslo a krátce nato se v roce 1984 vzali. Brzy tento pár oslaví 30. výročí svatby.

  • 5.

    Tom Hanks a Rita Willson – 26 let

    Tom Hanks je už 26 let ženatý s Ritou Wilson
    Autor: Profimedia.cz

    Pár se poznal ještě v době, kdy byl Hanks (58) ženatý, ale údajně to dali dohromady až po jeho rozvodu. Nakonec se vzali v roce 1988 a vychovali spolu dvě děti. Jejich společné jmění se odhaduje okolo 9 miliard korun.

  • 6.

    Michael J. Fox a Tracy Pollan – 26 let

    Tracy Pollan s manželem, hercem Michael J. Foxem
    Autor: ČTK

    Přestože to tento pár nemá vůbec jednoduché, jejich manželství patří mezi nejstabilnější v Hollywoodu. Až po dvouletém kamarádství se konečně dali dohromady, krátce nato vzali. Bohužel několik let po svatbě byla Michaelovi (53) diagnostikována Parkinsonova choroba. „Milovali jsme se předtím, milujeme se teď a plánujeme, že zůstaneme manželé navždy,“ prohlašoval ještě před lety nemocný herec.

  • 7.

    John Travolta a Kelly Preston – 23 let

    John s ženou Kelly Preston přišli před dvěma lety o syna Jetta
    Autor: Profimedia.cz

    Poprvé se tato dvojice seznámila během natáčení filmu The Experts, ale v té době byla Kelly (52) vdaná, takže byli pouze přátelé. „Měl jsem o ni zájem od první chvíle a říkal jsem si: Škoda, že nejsme svobodní oba. Věděl jsem, že ona je ta pravá,“ prohlásil jednou o své ženě Travolta (60). Manželé se brali hned dvakrát, protože jejich první obřad byl prohlášen za neplatný.

  • 8.

    Hugh Jackman a Deborra–Lee Furness – 18 let

    Hugh Jackman je se svou manželkou Deborra-Lee Furness 18 let.
    Autor: Reuters

    Když se poprvé tento pár poznal během natáčení v roce 1995, byla to láska na první pohled. O rok později se Hugh a Deborra vzali. „Rozhodl jsem se, že ji nepožádám o ruku aspoň 6 měsíců. Po 4 měsících jsem zjistil, jak absurdní pravidlo jsem si zvolil,“ prozradil jednou herec.

  • 9.

    Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick – 17 let

    Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick oslavili 17. výročí svatby
    Autor: Archiv Blesk

    I když Sarah Jessica Parker (49) měla políčeno na jiného muže, nakonec ji její bratr seznámil s Mathew Broderickem (52), které ho si v roce 1997 vzala. Společně vychovávají tři děti a herečka o svém manželovi tvrdí: „Miluji Matthewa Brodericka. Klidně mě nazývejte bláznem, ale prostě ho miluji. Jsem šťastná, že je otcem mých děti, miluji náš společný život.“ 

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

youtube6: Tachmina je nejhezci zpevacka a svetova celebrita

(26. 12. 2014 14:15)

mandat: Tak zrovna ta Zidovka Paker s manzelem iz nezije dost dlouho. Pockejte az tam prijede Gottova, tak ta to tam v tom Hollywoodu rozmicha. Tahat se se zenatyma slavnyma chlapama je jeji specialita.

(26. 12. 2014 11:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy