Miley Cyrus uspořádala svůj narozeninový mejdan v losangeleském klubu Factory Nightclub. Celý prostor byl vyzdoben erotickými pomůckami obřích rozměrů, nafouknutými pannami a marihuanovými listy. Tanečnímu parketu vévodila dominanta v podobě obřího růžového laminátového penisu, který byl nainstalován místo elektrického býka. Miley samozřejmě byla jednou z prvních, kdo si tuhle divokou atrakci vyzkoušel. Obří penis osedlala spolu se svou kamarádkou.

Objednán byl také obrovský dort v podobě pizzy, který měl v průměru zhruba metr. Miley se u něj nechala vyfotit, když se do něj poprvé zakousla. Pak dort začala porcovat s takovou vervou, že se po pár minutách ocitla přímo na velkém tácu. Kusy dortu patlala po svlečeném obézním týpkovi a pak se v koláči začala ve svém kostýmu á la Pretty Woman válet.

Během oslav jí však i tak dost odhalující minisukně a všemožně vykrojený top byly příliš na obtíž. Miley bez váhání shodila vršek a nechala se natočit nahoře bez. Nechala si jen neonový chlupatý kožich a bradavky zakrývala rukama.

Narozeninovému běsnění přihlížel přítel zpěvačky a syn slavného akčního hrdiny Arnolda Schwarzeneggera a Marie Shriver, jež pochází ze slavného rodu Kennedyů, Patrick Schwarzenegger, s nímž Miley už nějaký ten pátek randí. To asi u Kennedyů velkou radost mít nebudou, koho si benjaminek přivedl domů...

Fotogalerie
9 fotografií