Ona sama tvrdí, že ji změnilo štěstí. „Jsem ráda, že si lidé myslí, že vypadám jinak! Žiji jiný, šťastnější život, který mě mnohem víc naplňuje. A jsem nadšená, že se to ukazuje na mé tváři,“ trvá na své »přírodní« verzi Renée.

Experti to ale ale vidí zásadně jinak. „Textura její kůže vypadá, že to přehnala s chemickým peelingem. Struktura je příliš hladká a lesklá a vypadá jako z plastu, na čele jsou patrné zbytky falešného opálení,“ řekla vizážistka hvězd Rachel Wood. „Dřív měla těžká a povislá víčka, teď to vypadá, že i jim dopřála nějaké povzbuzení, zřejmě botox. Ten takhle otevře oči,“ pokračuje Wood.

Plastický chirurg Ondřej Měšták: Vyplněné líce, nafouklé rty...

„Největší nepřirozenost dodají obličeji přehnané výplňové materiály, nejčastěji kyselina hyaluronová, zejména v oblasti lícních kostí a rtů. Dodávají vzhled „nafouknutého« obličeje. To je věc, která je vidět i na fotce Renée Zellweger. Nepřirozeně působí výraznější výplň rtů a také pravděpodobně výplň v oblasti lícních kostí. Nepřítomnost vrásek v oblasti čela a mírný pokles obočí mohou být známkou užití botulotoxinu v oblasti čela,“ řekl Blesku Ondřej Měšťák z Kliniky plastické chirurgie Esthé.

Fotogalerie
9 fotografií