Herečka Renée Zellweger vyšokovala své fanoušky, když se v pondělí objevila na červeném koberci k 21. výročí Elle. Skoro nikdo ji totiž nepoznal. Okamžitě se začaly rojit spekulace, že herečka musela podstoupit velmi razantní plastiku obličeje, protože je úplně jiná.

Jediné, co z představitelky Bridget Jones zbylo, jsou její blonďaté vlasy, ale i ty postrádaly na objemu. Herečka se přitom ještě před pár měsíci nechala slyšet, že chce stárnout s grácií. „Mám takový životní styl, který vede mé duševní zdraví k tomu, že budu na sobě pracovat v posilovně,“ řekla herečka.

Tak v tom případě asi posilovny mění naprosto obličej a dokonce i celou mimiku. Z krásné a šmrncovní blondýnky se totiž stala absolutní tuctová dáma. To, že nakonec herečku přece jen přítomní diváci poznali, vděčí Renée svému příteli, hudebníkovi Doylovi Bramhallovi, který se objevil po jejím boku. S ním totiž herečka randí už dva roky a přála by si dítě, ale vzhledem k jejímu věku si to údajně už moc nemaluje.

Renée se totiž jednou nechala slyšet, že celý život čekala na toho pravého, se kterým by samozřejmě až po svatbě měla dítě. „Vždycky jsem chtěla mít partnera, který by se mnou sdílel dobrodružství rodičovství. Nechtěla jsem být svobodnou matkou,“ řekla herečka, která se svým přítelem údajně uvažuje o adopci.

Fotogalerie
11 fotografií